Γέννησε πρόωρα η Σελίν Ντιόν

25.10.2010
Μητέρα τριών παιδιών είναι πια η 42χρονη διάσημη τραγουδίστρια, αφού το Σάββατο έφερε στον κόσμο -αν και λίγο πρόωρα- τα δίδυμα αγοράκια της.


Μητέρα τριών παιδιών είναι πια η 42χρονη διάσημη τραγουδίστρια, αφού το Σάββατο έφερε στον κόσμο -αν και λίγο πρόωρα- τα δίδυμα αγοράκια της.

Όπως μαθαίνουμε από την επίσημη ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Σεν Μέρι του Δυτικού Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) γέννησε τα μωράκια της το Σάββατο το απόγευμα με καισαρική τομή.

Τα αγοράκια, ζυγίζουν 1,900 και 2 κιλά αντίστοιχα και παρόλο που ήρθαν λίγο νωρίτερα, είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Η Ντιόν και ο 68χρονος σύζυγος και μάνατζέρ της Ρενέ Ανγκελίλ (Rene Angelil) έχουν ακόμη έναν γιο, τον 9χρονο Ρενέ Τσαρλς (Rene Charles).

Η Καναδή ντίβα είχε επανειλημμένα μιλήσει ανοιχτά για τον διακαή της πόθο για μητρότητα, άλλά και για τη δυσκολία που είχε να συλλάβει τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη φορά.

Τα μωράκια, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, έφτασαν έναν μήνα νωρίτερα. Την περασμένη εβδομάδα όμως, η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποτραπεί ο πρόωρος τοκετός, πράγμα, όμως που τελικά δεν έγινε.

Στις αρχές του χρόνου, η πέντε φορές βραβευμένη με Γκράμι Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε ότι μόλις συνέλθει από τη γέννα και τα νεογέννητα, θα επιστρέψει στις ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις της στο Λας Βέγκας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα