Η Μαντόνα νικά και τους παπαράτσι!

09.12.2008
Η Μάντονα με αγωνιστική διάθεση, κέρδισε τη μάχη που έδωσε με τον Αγγλικό τύπο. Η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ήταν υπέρ της "βασίλισσας της ποπ"

Η Μάντονα με αγωνιστική διάθεση, κέρδισε τη μάχη που έδωσε με τον Αγγλικό τύπο. Η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ήταν υπέρ της "βασίλισσας της ποπ", η οποία είχε μηνύσει αγγλική εφημερίδα επειδή παραβίασε την προσωπική ζωή της αντιγράφοντας φωτογραφίες της από τον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, το 2000.

Η Μαντόνα ισχυρίστηκε ότι τις φωτογραφίες έκλεψε ένας ντεκορατέρ από το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, με αντάλλαγμα 5 εκατομμύρια λίρες ( 7,5 εκατ. δολάρια) και δημοσιεύτηκαν στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας "The Mail".

Ο δικαστής Ντέιβιντ Εντι εξέδωσε μια ευνοϊκή απόφαση για την δημοφιλή τραγουδίστρια, αλλά με δικαίωμα χρηματικής εξαγοράς της ποινής μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Μαντόνα και ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, που πρόσφατα πήραν διαζύγιο, παντρεύτηκαν σε ένα πύργο στην Σκωτία στις 22 Δεκεμβρίου του 2000. "Καμία φωτογραφία από το κοσμικό γεγονός της χρονιάς δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι που στις 19 Οκτωβρίου η Κυριακάτικη εφημερίδα "Τhe Mail", ξεπούλησε δημοσιεύοντας σχεδόν ένα ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ" τόνισε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας Μάθιου Νίκλιν.

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας υπήρχαν 11 φωτογραφίες ενώ και το κεντρικό σαλόνι ήταν αφιερωμένο στο γάμο της χρονιάς. Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι της εφημερίδας πλήρωσαν 5.000 λίρες για να πάρουν στα χέρια τους τις φωτογραφίες, ενώ από το μέρος των εκδοτών της εφημερίδας δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Νίκλιν είπε ότι οι μόνες φωτογραφίες από το γάμο τραβήχτηκαν από το φωτογράφο Ζαν Μπατίστ Μοντίνο και της πρόσφερε στην Μαντόνα σαν δώρο. Εκείνη τις έβαλε σε ένα άλμπουμ που το φύλαξε στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο διακοσμητής Ρόμπερτ Ζοζεφ Γουίλμπερ "με ύποπτο τρόπο βρήκε το άλμπουμ και αντέγραψε τουλάχιστον 26 φωτογραφίες". Αυτές λοιπόν που στην ουσία "κλάπηκαν από τον Γουίλμπερ" πουλήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου στην εφημερίδα από μια γυναίκα που εμφανίστηκε με το όνομα Μπόνυ Ρόμπινσον.

Μπορεί λοιπόν η απόφαση να ήταν ευνοική για την Μαντόνα αλλά ο δικηγόρος δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο της τραγουδίστριας γιατί ως τώρα δεν έχει δεχθεί "καμία συγνώμη" εκ μέρους της εφημερίδας!.