"Με την Μαντόνα είμαστε απλά φίλοι"

05.12.2008
Ο Αλεξ Ροντρίγκεζ για πρώτη φορά αναφέρεται στην σχέση του με την Μαντόνα και ξεκαθαρίζει ότι είναι απλά φίλοι!

Ο Αλεξ Ροντρίγκεζ για πρώτη φορά αναφέρεται στην σχέση του με την Μαντόνα και ξεκαθαρίζει ότι είναι απλά φίλοι!

Ο δημοφιλής μπειζμπολίστας των Γιάνκις, που θεωρείται ο άντρας που διαδέχθηκε τον Γκάι Ρίτσι στη ζωή της "βασίλισσας της ποπ", διαψεύδει ότι χώρισε για χάρη της: "Είμαστε φίλοι. Την σέβομαι και θαυμάζω την προσπάθεια που κάνει για έναν καλύτερο κόσμο. Εχει μια απίστευτη καριέρα".

Ο Ροντρίγκεζ διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι την ακολουθεί στην "Sticky and Sweet" περιοδεία της στην Αμερική. Το αστέρι του μπείζμπολ, και Άροντ, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, παραδέχτηκε ότι γελάει με τους πρωτότυπους τίτλους των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει γίνει "η σκιά της Μαντόνα στις συναυλίες της".

Διευκρίνισε ότι η επίσκεψη του στο Μεξικό, ήταν για να εγκαινιάσει μια μπέιζμπολ κλινική για παιδιά, και όχι να παρακολουθήσει την Μαντόνα. Τέλος αναφέρθηκε και στην πρώην γυναίκα του, ελληνικής καταγωγής, Σύνθια με την οποία χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, λέγοντας:

"Εχω μια καταπληκτική σχέση με την Σύνθια και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο καλοί γονείς γίνεται", για την 4χρονη Νατάσα και την 7 μηνών Ελλα".

Παρόλα αυτά, ο Άροντ δεν είπε τίποτα για τις τρυφερές ματιές που αντάλλαξαν με την Μαντόνα, στη συναυλία που παρακολούθησε και όπου βέβαια κάθονταν στην πρώτη σειρά για να μπορεί να βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί της...