Πήραν τη νταντά της Μαντόνα!

07.11.2008
Την γκουβερνάντα του 8άχρονου Ρόκο Ρίτσι, του γιου της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, προσέλαβαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Οι δύο γονείς, που τις τελευταίες ημέρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση της μονάκριβης κορούλας τους

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Την γκουβερνάντα του 8άχρονου Ρόκο Ρίτσι, του γιου της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, προσέλαβαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Οι δύο γονείς, που τις τελευταίες ημέρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση της μονάκριβης κορούλας τους, φρόντισαν πριν ακόμα έρθει στονκόσμο να αναθέσουν την ανατροφή της σε μια περιζήτητη Βρετανίδα νταντά με τις καλύτερες συστάσεις, την Αλίσα Ρέιμοντς.

Τα καλύτερα θέλουν για το παιδί τους ο Έλληνας ποπ σταρ και η σύντροφός του, που, όπως κάθε γονιός, επιθυμούν να μεγαλώσει η μικρή στα πούπουλα. Έτσι, αφού είχαν ήδη προσλάβει μια νταντά, την Ουκρανή Βικτόρια, αναζήτησαν μια αυθεντική Αγγλίδα νταντά, που θα αναθρέψει το κοριτσάκι τους με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

«Θέλουμε μια γκουβερνάντα από την Αγγλία ή την Αυστραλία, που να έχει ως μητρική της γλώσσα τα αγγλικά», είπαν στον Παναγιώτη Άνταμς, ιδιοκτήτη πρακτορείου εύρεσης οικιακού προσωπικού, που έχει πελάτες του όλη την ελληνική σόουμπιζ. Ο κ. Άνταμς με δική τους εντολή, λοιπόν, κίνησε γη και ουρανό για να βρει την κατάλληλη κοπέλα. «Απαραίτητες προϋποθέσεις για την γκουβερνάντα ήταν να έχει ηλικία μέχρι 35 χρόνων, να προέρχεται από τις δύο αυτές συγκεκριμένες χώρες και να έχει τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα», είπε αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ.

«Τόσο ο κ. Ρουβάς όσο και η κ. Ζυγούλη ήταν απόλυτοι σ' αυτό. Αφού ψάξαμε όλη την Ελλάδα, απευθυνθήκαμε σε συνεργαζόμενα πρακτορεία της Αγγλίας και επιτέλους βρήκαμε τη δεσποινίδα Ρέιμοντς. Η Αλίσα βρέθηκε αφού κάναμε ενδελεχή έρευνα στο λονδρέζικο city και σε όλες τις οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών και επιχειρηματιών. Είναι 30 χρόνων και έχει αναθρέψει τον Ρόκο, το γιο της Μαντόνα. Η κοπέλα ήταν στη δούλεψη του ζεύγους Μαντόνα - Γκάι Ρίτσι για περίπου 3 χρόνια ως βρεφοκόμος του γιου τους».

Ζητήσαμε από τον κ. Άνταμς να μας πει περισσότερα για τη δεσποινίδα Ρέιμοντς και, φυσικά, εκείνος ανταποκρίθηκε: «Η Αλίσα αγαπάει πολύ τη μουσική και μάλιστα τη ροκ. Συνοδεύει ευχάριστα τις οικογένειες στις οποίες δουλεύει, γιατί λατρεύει τα ταξίδια και έχει σαν χόμπι της το snowboard».

Φυσικά, μια τέτοια γκουβερνάντα θα πληρώνεται μια περιουσία! Ο κ. Άνταμς μας ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα δεν απασχόλησαν στιγμή το ζευγάρι Ρουβά - Ζυγούλη, που συμφώνησαν να δώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο μισθό, ο οποίος ξεπερνάει κατά πολύ το μισθό διευθυντή στο δημόσιο τομέα ακόμα και προέδρου εταιρείας, προκειμένου να έχουν την καλύτερη νταντά για το μωρό τους.

Όσο για το σπίτι στον Νέο Βουτζά, όλα είναι έτοιμα. Τόσο για τη μικρή κόρη όσο και για τις δύο γυναίκες που θα φροντίσουν να μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα.