Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή

12.11.2008
Είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Άνθρωποι χαμηλών τόνων, δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση τους, αλλά ο καλλιτεχνικός χώρος το συζητάει ότι Ελισάβετ και Μάνος
Είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Άνθρωποι χαμηλών τόνων, δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση τους, αλλά ο καλλιτεχνικός χώρος το συζητάει ότι Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος ζουν αθόρυβα εδώ και περίπου δύο χρόνια ένα μεγάλο έρωτα, ενώ φέτος συναντιούνται για δεύτερη φορά στο θεατρικό σανίδι.

Σε μια παράσταση όπου πρωταγωνιστούσαν τον προπέρσινο χειμώνα, στον «Άνθρωπο ελέφαντα», ένιωσαν τις πρώτες «λαβωματιές» του έρωτα. Σύμφωνα με όσα λέγονται σε καλλιτεχνικούς κύκλους, τότε και οι δύο είχαν χωρίσει από μακροχρόνιες σχέσεις και ήταν διστακτικοί στο να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Πολύ διακριτικοί και χαμηλών τόνων και οι δύο, από τα πιο σοβαρά άτομα του χώρου, που θέλουν να μιλάνε μόνο για τη δουλειά τους, κατάλαβαν γρήγορα ότι έχουν κοινούς στόχους και όνειρα, αφού αγαπάνε με το ίδιο πάθος το θέατρο. Στην αρχή δειλά δειλά έκαναν παρέα, ενώ η χημεία τους ήταν εμφανής και στο σανίδι. Αν και με σημαντικές θεατρικές δουλειές στο ενεργητικό τους, έγιναν περισσότερο γνωστοί από την τηλεόραση, ενώ τόσο η «Βέρα στο δεξί» όσο και το «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα», αλλά και φέτος το «Ποιος μας πιάνει» απογείωσαν τα τρία τελευταία χρόνια την καριέρα της Ελισάβετ. Όσο για τον Μάνο, προτίμησε να ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο, γι αυτό και αρνήθηκε αρκετές δελεαστικές προτάσεις που του έγιναν για την τηλεόραση.

Όσοι γνωρίζουν τους δύο ηθοποιούς μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, ενώ τονίζουν τη διακριτικότητα που έχουν διατηρήσει στην ερωτική τους σχέση. Έχουν επιλέξει, σύμφωνα με όσα λέγονται, να μη βγάλουν προς τα έξω τη σχέση τους, γι αυτό και δεν εμφανίζονται δημόσια μαζί, ενώ αρνούνται να φωτογραφηθούν και να δώσουν κοινές συνεντεύξεις σε lifestyle περιοδικά.

Ακόμα και στις διακοπές τους, στο αγαπημένο τους νησί, τη ρομαντική Σαντορίνη, είναι πάντα πολύ διακριτικοί, αλλά ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς είναι δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα στον κόσμο.

Η Ελισάβετ έχει παραδεχτεί στις συνεντεύξεις της ότι θέλει να κάνει οικογένεια και ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά, γι αυτό και σκέφτεται το γάμο ως παραδοσιακή γυναίκα που είναι. Όμως, προς το παρόν και όπως ακούγεται, οι δύο νεαροί ηθοποιοί δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν. Αν και όπως λένε άτομα που τους γνωρίζουν, είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του ενός για τον άλλο, που μπορεί έτσι αθόρυβα όπως αποφάσισαν να είναι μαζί να αποφασίσουν να παντρευτούν χωρίς να το μάθει κανείς. Προς το παρόν όμως θέλουν να απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να μιλάνε για τα κοινά τους όνειρα. Γι αυτό, άλλωστε, η Ελισάβετ αποφάσισε να μη συνεχίσει φέτος στο έργο «Φούστα - μπλούζα» και προτίμησε να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της στους «Ηθοποιούς» του Γιώργου Σκούρτη, που ανεβαίνει από σήμερα στο «Υπόγειο» του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» σε σκηνοθεσία Θόδωρου Γράμψα. Αν και το έργο έχει να κάνει με ένα σύγχρονο ερωτικό τρίγωνο και «παίζει» σε πολλά επίπεδα των ανθρώπινων σχέσεων, αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του επαγγέλματος του ηθοποιού, οι δυο ερωτευμένοι ηθοποιοί φαίνεται ότι, αν και συνάδελφοι, έχουν βρει τις ισορροπίες τους και χαίρονται ο ένας για τις επιτυχίες του άλλου. Μαζί τους στη σκηνή είναι και ο Άγγελος Αντωνόπουλος με την Ελένη Δαφνή, σε μια παράσταση που έχει «μυρωδιά» από τον κόσμο των ηθοποιών και της σόουμπιζ. Η Ελισάβετ και ο Μάνος όμως δεν θέλουν να μπλέκουν στα «παιχνίδια» της σόουμπιζ, που αρέσκεται να προβάλλει τις ερωτικές ζωές όλων, και ζουν το δικό τους έρωτα αθόρυβα και σεμνά, όπως αρμόζει στο χαρακτήρα τους.