Η Πάρις Χίλτον γουστάρει τους πρίγκιπες!

03.11.2008
Η Πάρις Χίλτον παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε και τους δύο πρίγκιπες της Αγγλίας, Γουίλιαμ και Χάρρυ.

Κατά την μετάβασή της στις ΗΠΑ, η Πάρις Χίλτον παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο, ότι ερωτεύτηκε και τους δύο βρετανούς πρίγκιπες, Γουίλιαμ και Χάρι.

Με αφορμή την επίσκεψή της στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του τηλεοπτικού της ριάλιτι "BBF" μέσα από το οποίο αναζητεί "καινούργιους φίλους", η κοσμική εκατομμυριούχος έκανε παρέα με τα δύο αδέλφια, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας σε πολυτελή μπάρ του Λονδίνου. Μάλιστα, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν σε τρυφερά ενσταντανέ και με τους δύο.

Έτσι όταν γυρίζοντας στην πατρίδα της με τον καθιερωμένο πια πληθωρικό τρόπο της, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον τύπο για τις προτιμήσεις της: "Κρατάω επαφή με τον Γουίλιαμ -είναι ομορφούλης. Αλλά ο Χάρρυ μου ταιριάζει περισσότερο σαν χαρακτήρας. Έχουμε τα ίδια γούστα". Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποια γνώμη έχουν οι πρίγκιπες απ' αυτού.

Τέλος, στο πλαίσιο των ίδιων δηλώσεων, η πολυτάλαντη Πάρις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πεί αντίο στις ΗΠΑ, και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γηραιά Αλβιώνα!

Φαντάσου χαρές που θα κάνει τότε ο βρετανικός θρόνος! Άντε και βασίλισσα, Πάρις!