Τα περίεργα μηνύματα της Μαντόνα

31.10.2008
Η πιο κόσμια έκφραση που ταιριάζει στην περίπτωση της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι είναι ότι οι δυο τους έχουν γίνει «ρεζίλι των σκυλιών» με το διαζύγιο τους. Δεν περνάει μέρα που να μην μαθαίνουμε κι από μία πικάντικη λεπτομέρεια του έγγαμου βίου τους

Η πιο κόσμια έκφραση που ταιριάζει στην περίπτωση της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι είναι ότι οι δυο τους έχουν γίνει «ρεζίλι των σκυλιών» με το διαζύγιο τους. Δεν περνάει μέρα που να μην μαθαίνουμε κι από μία πικάντικη λεπτομέρεια του έγγαμου βίου τους, η οποία περισσότερο ξεφτιλίζει το πρώην ζευγάρι, παρά κάνει την κοινή γνώμη να τάσσεται με το πλευρό του ενός ή του άλλου. Το αυτί των δύο, όμως, δεν φαίνεται να ιδρώνει και τη βοήθεια στενών «φίλων» αφήνουν να διαρρέουν κατηγορίες για την αντίθετη πλευρά.

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» σε όλο του το μεγαλείο κι αν ακόμη δεν έχουν περάσει σε.. βιαιοπραγία, η ανταλλαγή σκληρών λόγων είναι χειρότερη και από τη... ράβδο! Μετά την αποκάλυψη ότι η Μαντόνα έβαλε τον Ρίτσι να υπογράψει «συμβόλαιο γάμου και σεξ», μαθαίνουμε ότι ο 40χρονος σκηνοθέτης δέχεται περίεργα μηνύματα από εκείνη. Μάλιστα, έδειξε ένα από αυτά στο συνεργείο της νέας ταινίας τους, «Σέρλοκ Χολμς». Σε αυτό, η «Βασίλισσα της Ποπ» του έγραφε ότι «θα σε ξεφτιλίσω και θα χάσεις».

Η αντίδραση του Γκάι ήταν πολύ κουλ και μάλλον είναι... «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια». Το παραδέχτηκε, άλλωστε, ο ίδιος στους συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτά περνούσε στο γάμο του, ότι η Μαντόνα είχε ένα μοχθηρό και μαύρο χιούμορ, που αν ο ίδιος το έπαιρνε στα σοβαρά, θα είχε οδηγηθεί στην τρέλα.

Στο μεταξύ, η μάχη για την επιμέλεια των παιδιών μόλις αρχίζει και αναμένεται πολύ σκληρή. Η κυρία Τσικόνε πρόσφερε στον εν διαστάσει σύζυγό της 30 εκατομμύρια δολάρια για να της παραχωρήσει την επιμέλεια. Εκείνος αρνήθηκε, μηνύοντας της ότι θα διεκδικήσει τον βιολογικό γιο τους, Ρόκο αλλά και τον υιοθετημένο, Ντέιβιντ.

Η 13χρονη Λούρδη, κόρη της Μαντόνα από τη σχέση της με τον Κάρλος Λεόν, εξ’ αρχής έχει ταχθεί υπέρ της μητέρας της και είναι περισσότερο ενθουσιασμένη και από εκείνη, που θα μείνουν στη Νέα Υόρκη. Ο Ρίτσι, πάλι, θέλει τα παιδιά του να πάνε σε Βρετανικά σχολεία και να έχουν τις ανάλογες σπουδές. Πάντως, τώρα λόγω των γυρισμάτων του «Σέρλοκ Χολμς», βρίσκεται στο Μάντσεστερ κι έχει να τα δει δύο εβδομάδες κι αυτό τον στεναχωρεί.