Οι όροι του συμβολαίου γάμου της Μαντόνα

30.10.2008
«Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά» πέφτει το πρώην ζευγάρι Μαντόνα ? Γκάι Ρίτσι και οι πικάντικες πληροφορίες από το γάμο τους που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας μόνο κολακευτικές δεν είναι για την αφεντιά τους.

«Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά» πέφτει το πρώην ζευγάρι Μαντόνα - Γκάι Ρίτσι και οι πικάντικες πληροφορίες από το γάμο τους που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας μόνο κολακευτικές δεν είναι για την αφεντιά τους. Κι ας είναι καλά γι αυτό οι «φίλοι» τους, οι οποίοι έχουν πάρει σβάρνα εφημερίδες και περιοδικά του εξωτερικού και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από τον έγγαμο βίο.

Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για ένα «συμβόλαιο» που έβαλε η Μαντόνα να υπογράψει ο Ρίτσι και αφορούσε τη συμπεριφορά του μέσα στον γάμο τους και τι όφειλε να κάνει ως σύζυγος. Ποια «δρακόντεια μέτρα»; Εδώ να δεις τα... «Τσικόνεια μέτρα». Σύμφωνα με αυτό το συμβόλαιο ο Βρετανός σκηνοθέτης έπρεπε να μελετά πολλές ώρες την εβδομάδα τα κείμενα της Καμπάλα και να συνοδεύει την Μαντόνα στις σχετικές συγκεντρώσεις.

Επίσης,απαγορευόταν να βγάζει γλώσσα στη «Βασίλισσα» και σε περίπτωση που ο «μικρός» εκτροχιαζόταν, έπρεπε να την κοιτάει στα μάτια και να της λέει: «Καταλαβαίνω ότι η αντίδραση μου σε έκανε έξω φρενών. Σε παρακαλώ βοήθησε με να το λύσουμε». Εκείνη, μεγαλόκαρδη γυναίκα, τον βοηθούσε. Χαρακτηριστικό εδώ είναι ένα παράδειγμα, όπου σε τσακωμό τους πριν δύο χρόνια η 50χρονη σταρ του έλεγε: «Το συμβόλαιο Γκάι. Το συμβόλαιο». Ναι, η περίπτωση τους θυμίζει μικρά παιδιά όπου το μεγαλύτερο αδελφάκι «εκβιάζει» το μικρότερο.

Κανόνες, όμως, είχαν και στο σεξ και αυτοί κι αν γράφτηκαν με... αίμα! Το συμβόλαιο προέβλεπε πόσο συχνά το ζευγάρι θα έκανε σεξ, ενώ και οι δύο πλευρές καλούνταν να είναι αφοσιωμένες στη μεταξύ τους «σεξουαλική έκφραση». Επίσης, απαγορευόταν να βλέπουν το σεξ ως δικαιολογία για να επιβάλλεται ο ένας στον άλλον(;)

Η Μαντόνα είχε βγάλει και παρατσούκλι στον 40χρονο σύζυγό της, «Material Guy» και μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο εν λόγω μάλλον δεν περνούσε και τέλεια στο πλευρό του πάλαι ποτέ «Material girl». Ο γάμος τους πήρε την κατηφόρα, όταν εκείνη έπεσε απ' το άλογο και ο Γκάι δεν της έδωσε την απαραίτητη σημασία, παρά το σοβαρό ατύχημα. Επίσης, εκείνη τον κατηγορεί ότι δεν τη στήριξε καθόλου στην προσπάθεια της να υιοθετήσει τον μικρό Ντέιβιντ, ούτε και αργότερα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία και άκουσε τα μύρια όσα.