Παντού με τον κηδεμόνα της η Μπρίτνεϊ!

29.10.2008
Από εδώ και πέρα η Μπρίτνεϊ Σπιαρς θα κυκλοφορεί μόνο με τον κηδεμόνα της και αυτό είναι στην κυριολεξία, αφού το δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ο πατέρας της, Τζέιμι να αναλάβει οριστικά την κηδεμονία της.

Από εδώ και πέρα η Μπρίτνεϊ Σπιαρς θα κυκλοφορεί μόνο με τον κηδεμόνα της και αυτό στην κυριολεξία, αφού το δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι ο πατέρας της, Τζέιμι να αναλάβει την κηδεμονία της δια παντός. Μετά από πολύωρες συζητήσεις και γνωματεύσεις γιατρών, ο δικαστής αποφάσισε ότι η 26χρονη σταρ με τον πρότερο έκλυτο βίο της, αλλά και τις συνεχείς εισαγωγές σε κλινικές αποτοξίνωσης, δεν είναι σε θέση να φροντίσει η ίδια τον εαυτό της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έτσι, ο πατέρας της αναλαμβάνει από εδώ και μπρος τις προσωπικές σχέσεις της κόρης του, αλλά και τις επαγγελματικές. Το τελευταίο είναι εύκολο να το καταλάβουμε, αφού ο Σπιαρς θα διαχειρίζεται μεν την περιουσία της Μπρίτνεϊ, αλλά θα έχει και τον πρώτο λόγο στις επαγγελματικές συζητήσεις της. Το πρώτο, μάλλον, σημαίνει ότι από τον πατέρα θα περνούν και οι ερωτικές σχέσεις της κόρης του και άρα οι υποψήφιοι «γαμπροί» θα περάσουν πολύ δύσκολα μέχρι να πάρουν την έγκριση του.

Πάντως, η πάλαι ποτέ «Πριγκίπισσα της Ποπ», δεν τα πάει καλά με τις κηδεμονίες, αφού εκτός της ευθύνης του εαυτού της, έχει χάσει και την κηδεμονία των δύο γιων της, την οποία έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φεντερλέιν!