Δούλα και κυρά ήθελε τη Μαντόνα!

29.10.2008
Έμαθε ο Γκάι Ρίτσι ότι «Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και σκέφτηκε να κάνει το ίδιο με την Μαντόνα, που κατά τη διάρκεια του γάμου τους προσπάθησε να την μετατρέψει σε μία τυπική Αγγλίδα σύζυγο!

Έμαθε ο Γκάι Ρίτσι ότι «Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και σκέφτηκε να κάνει το ίδιο με την Μαντόνα, που κατά τη διάρκεια του γάμου τους προσπάθησε να την μετατρέψει σε μία τυπική Αγγλίδα σύζυγο! Λεπτομέρειες από την προσπάθεια του Γκάι, αλλά και τη «θυσία» της Μαντόνα δίνει ένας φίλος της, φέρνοντας στο φως «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες από τον έγγαμο βίο του ζευγαριού.

Ο Ρίτσι ήθελε να κάνουν πράγματα όπως όλες οι τυπικές οικογένειες και να περνούν στιγμές, όπως εκείνες που περνούν οι βρετανικές οικογένειες στις σαπουνόπερες, τις οποίες του αρέσει να παρακολουθούν οικογενειακώς συλλήβδην, με την Μαντόνα και τα παιδιά τους. Μεγάλο κόλλημα ο Ρίτσι είχε με το πλύσιμο του αυτοκινήτου και κάθε Κυριακή αυτός, η Μαντόνα και η Λούρδη έπιαναν κουβά, σφουγγάρι και λάστιχο κι έπλεναν το αυτοκίνητο του «πάτερ - φαμίλια».

Η «βασίλισσα της ποπ» ένιωθε πολύ άβολα να τσαλαβουτάει στα νερά ολόκληρη σταρ, αλλά το έκανε για χάρη του συζύγου, ενώ υποψιάζομαι πως η 12χρονη κόρη της, τώρα που χώρισε το ζευγάρι θα νιώθει ανακούφιση που δεν είναι πια μία κόρη-πλύστρα!

Ο βρετανός σκηνοθέτης είχε κι άλλες «παραξενιές», όπως να κάθεται σπίτι με την Μαντόνα και να πίνουν το ποτό στον καναπέ, αντί να τρέχουν στα διάφορα πάρτι που τους καλούσαν

Επίσης, ήθελε να καλούν φίλους στο σπίτι κι αυτός να μαγειρεύει παχυντικά φαγητά, που τα έβλεπε η «Βασίλισσα» κι ένιωθε μεγαλύτερο τρόμο, απ’ ότι να έβλεπε μπροστά της ένα ζόμπι.

Το θέμα του φαγητού ήταν ένα μεγάλο «αγκάθι» στο γάμο τους, αφού ο Γκάι δεν κατάλαβε ποτέ το κόλλημά της με την διατροφή, που το έχει επιβάλλει και στα παιδιά τους. Πολλές φορές εκείνος έδινε στο γιο τους Ρόκο να φάει κρυφά τσιπς και σοκολάτες. Μάλιστα, ένας φίλος του Γκάι λέει ότι εκείνος ανησυχεί πολύ για τα παιδιά του και τώρα που χώρισαν θέλει να περνάει πολλές ώρες μαζί τους. Και το κυριότερο; Να τα πηγαίνει για πίτες, παγωτό κι άλλα αμαρτωλά και απαγορευμένα, που τα ακούει η Μαντόνα και σεληνιάζεται!