Η Μαντόνα δεν του δίνει τα παιδιά!

27.10.2008
Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και όπως φαίνεται ο πόνος στην ιστορία της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι θα είναι ανεξάντλητος, αφού και οι δύο την τραβούν στα άκρα.

Ό, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και όπως φαίνεται ο πόνος στην ιστορία της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι θα είναι ανεξάντλητος, αφού και οι δύο την τραβούν στα άκρα. Περισσότερο, η «Βασίλισσα της Ποπ» η οποία στην άγρια «μάχη» που έχει ξεσπάσει με τον Γκάι επιστρατεύει ακόμη και τα παιδιά τους. Και κυρίως το μοναδικό βιολογικό παιδί που απέκτησαν, τον Ρόκο.

Η αδυναμία του Βρετανού σκηνοθέτη και για τα τρία παιδιά, την Λούρδη (καρπός της σχέσης της Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν), τον Ρόκο και τον υιοθετημένο Ντέιβιντ είναι δεδομένη και σε αυτή την αγάπη η «Βασίλισσα της Ποπ» προσπαθεί να εξαντλήσει την υπομονή του. Και για του λόγου το αληθές σκοπεύει να μην αφήσει τα παιδιά να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον πατέρα τους.

Αν αυτό συμβεί, θα είναι για τον 40χρονο σκηνοθέτη βαρύ πλήγμα και για την Μαντόνα η καλύτερη εκδίκηση. Ο Γκάι δεν θέλει να χάσει επαφή με τα παιδιά, γι’ αυτό και σκοπεύει να αγοράσει σπίτι στη Νέα Υόρκη, ώστε να είναι κοντά τους. Μάλιστα, στενός του φίλος αποκάλυψε ότι ο Ρίτσι είναι ένας παραδοσιακός Βρετανός και τώρα που... απέταξε την Μαντόνα από πάνω του (μαζί και την Καμπάλα) θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του. Και οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν μία καλή ευκαιρία.