Και κλάααμα ο Γκάι Ρίτσι!

24.10.2008
Δυστυχώς, για τον Γκάι Ρίτσι η Μαντόνα αποδεικνύεται «σκληρός αντίπαλος» και ξέρει πολύ καλά πως να τον φθάνει στα όρια του, αλλά και να παίρνει την εκδίκηση της κάθε φορά που αυτός αφήνει να διαρρέουν στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές

Παρότι προσπαθεί να το ρίξει έξω με τους φίλους του και πρωταγωνιστές της ταινίας που ετοιμάζει, Τζούντ Λο και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., ο Γκάι Ρίτσι, έχει να κατεβάσει πολλές πίκρες απ' την εν διαστάση συζυγό του. Δυστυχώς, γι' αυτόν, η Μαντόνα αποδεικνύεται "σκληρός αντίπαλος" και ξέρει πολύ καλά πως να τον φθάνει στα όρια του, αλλά και να παίρνει την εκδίκηση της κάθε φορά που αυτός αφήνει να διαρρέουν στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές από τον έγγαμο βίο τους. Οι δηλώσεις του για την Καμπάλα (αχίλλειος πτέρνα για την Μαντόνα) ότι ποτέ δεν κατάλαβε τη συγκεκριμένη αίρεση, αλλά και οι αποκαλύψεις ότι αποκαλούσε την Μαντόνα: "άσχημη, γριά και ρυτιδιασμένη" ήταν επίσης "χτυπήματα" που εκείνη δεν θα τα άφηνε να περάσουν έτσι.

Κι επειδή "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο", την περασμένη Δευτέρα η 50χρονη σταρ εθεάθη σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης με τον γιο τους, Ρόκο ο οποίος φορούσε μπλούζα της ομάδας μπέιζμπολ του Άλεξ Ροντρίγκεζ. Ως γνωστόν, ο εν λόγω, είναι για πολλούς η αφορμή του διαζυγίου της Μαντόνα (αυτή πάντως είναι σίγουρα η αιτία του δικού του διαζυγίου), ενώ τελευταία κυκλοφορούν φήμες ότι οι δυο τους, όχι μόνο έχουν σχέση, αλλά εκείνη επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το παιδί του. Οπότε, για τον Ρίτσι η εικόνα του γιου του με την μπλούζα ήταν μεγάλο πλήγμα.

Στενός φίλος του Βρετανού σκηνοθέτη αποκάλυψε στο Usmagazine ότι ο Γκάι ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη φωτογραφία του 8χρονου Ρόκο και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς το έκανε αυτό η Μαντόνα. Μάλλον, πολύ εύκολα κι αυτό θα έπρεπε να το είχε μάθει καλά στα οκτώ χρόνια του έγγαμου βίου τους. Σύμφωνα με τον φίλο του, ο Ρίτσι θέλει να κρατήσει επαφή και με τα τρία παιδιά (την Λούρδη, τον Ρόκο και τον υιοθετημένο Ντέιβιντ), γι’ αυτό σκοπεύει να αγοράσει σπίτι και στη Νέα Υόρκη, ώστε να είναι κοντά τους. Προς το παρόν, η άγρια διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την «Βασίλισσα της Ποπ» έχει κάμψει το ηθικό του, δυσκολεύοντας τον ακόμη και στη δουλειά. Εκείνης, πάλι το αυτί δεν φαίνεται να ιδρώνει.