Η εκδίκηση της Μαντόνα

23.10.2008
Ενθουσιασμένος ο 8χρονος Ρόκκο εμφανίστηκε σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης ντυμένος στα χρώματα των "Γιάνκις".Η Μαντόνα φαίνεται ότι θέλει να μας τρελάνει αφού την μια αρνείται ότι έχει ερωτική σχέση με τον μπειζμπολίστα και από την άλλη φοράει στο γιο της την φανέλα του. Αυτός που σίγουρα θα γίνει έξαλλος είναι ο Γκάι!

Ενθουσιασμένος ο 8χρονος Ρόκκο εμφανίστηκε σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης ντυμένος στα χρώματα των "Γιάνκις".

Η Μαντόνα φαίνεται ότι θέλει να μας τρελάνει, αφού τη μια αρνείται ότι έχει ερωτική σχέση με τον μπειζμπολίστα και από την άλλη φοράει στο γιο της την φανέλα του. Αυτός βέβαια, που σίγουρα θα γίνει έξαλλος είναι ο Γκάι!

Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 50χρονη "βασίλισσα της ποπ" σχεδιάζει μυστική συνάντηση με τον Ροντρίγκεζ τον επόμενο μήνα. Το περιοδικό "Life and Style" ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ελπίζει να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι.

"Οι βοηθοί της Μαντόνα ψάχνουν να της νοικιάσουν σπίτια. Αυτή και ο Αλεξ σίγουρα σκοπεύουν να βρεθούν πριν τα Χριστούγεννα", αποκάλυψε ρεπόρτερ που κυνηγάει το θέμα Μαντόνα.

Η Μαντόνα γνωρίστηκε με τον 33χρονο Ροντρίγκεζ μέσω κοινού φίλου τους και γρήγορα τον έπεισε να ασπαστεί την Καμπάλα. Η γυναίκα του, Σύνθια του ζήτησε διαζύγιο τον Ιούλιο, όταν μέσα από δημοσιεύματα έγιναν γνωστές οι μεταμεσονύχτιες επισκέψεις του μπεϊζμπολίστα στο διαμέρισμα που της σούπερσταρ, στη Νέα Υόρκη.

Η ελληνικής καταγωγής Σύνθια, κατηγορεί τον άντρα της για εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι στα χαρτιά του διαζυγίου δεν αναφέρει το όνομα της Μαντόνα.

Η Μαντόνα, που μοιράζεται με τον Ροντρίγκεζ τον ίδιο μάνατζερ, κρατάει χαμηλό προφίλ από τότε που η εφημέριδα "Sun" έφερε στο φως τον χωρισμό της από τον 40χρονο σκηνοθέτη.

Ο μπεϊζμπολίστας, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι αγόρασε διαμέρισμα κοντά στο δικό της και την Δευτέρα βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από τη διάσημη φίλη του που έκανε διάλειμμα από την περιοδεία της.

Εντωμεταξύ, η τραγουδίστρια, που το διάστημα αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του διαζυγίου της, πήγε μαζί με τον Ρόκκο και την 12χρονη Λούρδη στο γυμναστήριο.

Η επιλογή της φανέλας του μικρού δεν έγινε τυχαία. Με αυτή την κίνηση η Μαντόνα θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα στο πρώην άντρα της.

"Ο Ρόκο λατρεύει το μπέιζμπολ, αλλά με το να του φορέσει την φανέλα των Γιάνκις, ειδικά τώρα, προκαλεί ανοιχτά τον Γκάι. Θέλει να δείξει ότι η ομάδα της μπορεί να σκοράρει", σχολιάζει σχετικό δημοσίευμα.

Στον διακανονισμό για το διαζύγιο είναι βέβαιο ότι ο Γκάι θα απαιτήσει να μοιραστεί την κηδεμονία του Ρόκο, αλλά και του υιοθετημένου Ντέιβιντ Μπάντα. Η Μαντόνα όμως επιμένει ότι δεν θέλει να αποχωριστεί τα παιδιά της, ούτε να δώσει έστω και μια πένα από το 1,5 εκατομμύριο λίρες που κερδίζει σε κάθε παράσταση της περιοδείας της.

Η σταρ κερδίζει πράγματι μια περιουσία σε κάθε στάση της "Sticky and sweet", γι΄ αυτό και επιθυμεί να φτάσουν σε μια γρήγορη συμφωνία για το διαζύγιο και να διαχωρίσει τα οικονομικά της.

Στο πλευρό της Μαντόνα, βρίσκεται και η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία την στηρίζει στην περιπέτεια του διαζυγίου της: " Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, είμαι δίπλα της και προσπαθώ με κάθε τρόπο να την βοηθάω" δήλωσε η 36χρονη ηθοποιός όταν βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της καινούργια της ταινίας "The two Lovers".

Θέση στο διαζύγιο της Μαντόνα πήρε και η γυναίκα του τραγουδιστή Στίνγκ, Τρούντι Στίλερ, η οποία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι "πάλεψε σκληρά" για να σώσει το γάμο τους.

"Τελικά ήταν μοιραίο να γίνουν καλοί φίλοι", δήλωσε η 53χρονη Τρούντι που είχε κάνει τις συστάσεις στο ζευγάρι το 1999.

Στη διάλυση του γάμου της Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι δεν έπαιξε ρόλο μόνο ο μπεϊζμπολίστας Άλεξ Ροντρίγκεζ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το χεράκι της έβαλε και η πρώην φίλη του Γκάι Ρίτσι, το μοντέλο με τα ατελείωτα πόδια Τάνια Στρέκερ. Ο σκηνοθέτης διατηρούσε μαζί της δεσμό, αλλά την παράτησε για χάρη της Μαντόνα.

Από την άλλη, η "βασίλισσα της πόπ" από την αρχή της σχέσης της με τον Ρίτσι, ζήλευε το μοντέλο και φοβόταν ότι ο άντρας της ενδόμυχα προτιμούσε την Τάνια, ενώ εκείνη την προτίμησε για τα λεφτά και τη φήμη της. Από τότε πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι ακόμη και όταν ήταν παντρεμένοι, ο Γκάι συνέχιζε να βγαίνει με το μοντέλο, κάτι που ο ίδιος αρνείται!