Η Μαντόνα ξεσπαθώνει εναντίον του Ρίτσι!

16.10.2008
Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι οδηγούν ολοταχώς προς τα διαζύγιο...και ο σκηνοθέτης είπε στους δικηγόρους ότι δεν θέλει "ούτε πένυ " από την 300 εκατομμυρίων λιρών περιουσία της.

Ενώ η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι οδηγούν ολοταχώς προς τα διαζύγιο... ο 40χρονος σκηνοθέτης είπε στους δικηγόρους, ότι δεν θέλει "ούτε πένυ " από την 300 εκατομμυρίων λιρών περιουσία της.

Στην πρώτη συναυλία της μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, στην Βοστώνη, η Μαντόνα αναφέρθηκε στα "συναισθηματικά καθυστερημένα" άτομα. Απευθυνόμενη στους 20.000 θαυμαστές της, αφιέρωσε το τραγούδι "Miles Away" λέγοντας: "μπορεί να γνωρίζετε μερικούς που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία- εγώ πάντως, μάρτυς μου Θεός, ξέρω κάποιον!".

Η Μαντόνα δεν κατονόμασε τον Γκάι, αλλά το τραγούδι μιλάει για ένα ζευγάρι που τραβάει διαφορετικούς δρόμους στην ζωή του.

Οι στίχοι μιλάνε από μόνοι τους: "Μην μετανιώνεις αλλά είναι αλήθεια, όταν φύγω, θα καταλάβεις ότι ήμουν ό,τι καλύτερο είχε υπάρξει στην ζωή σου".

Επίσης διάλεξε να ανοίξει την συναυλία με το τραγούδι "I΄m Not sorry" (Δεν λυπάμαι) σχολιάζοντας: "Είναι αλήθεια ...δεν λυπάμαι".

Η Μαντόνα ήταν αυτή που ζήτησε διαζυγίο και στην αίτηση εναντίον του Γκάϊ, απαριθμεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση , σκιαγραφώντας την εικόνα ενός συζύγου βίαιου και εγωιστή!

Βασικά τον κατηγορεί ότι δεν έκανε καθόλου αναλήψεις από την 30 εκατομμυρίων λιρών περιουσία του για να πληρώσει κάποια τα έξοδα τους, ενώ αντίθετα, προτιμούσε να σκορπίζει τα δικά της χρήματα.

Επίσης, εκείνος αγνοούσε την επιθυμία της να επισκέπτονται πιο συχνά την Νέα Υόρκη, κορόιδευε την πίστη στην Καμπάλα, δεν την στήριξε στο θέμα της υιοθεσίας ενός ακόμη παιδιού και την θεωρούσε υπεύθυνη για την κάμψη της καριέρα του, αφού ένιωθε ότι τον επισκιάζει το άστρο της!

Η δυσαρέσκεια της 50χρονης τραγουδίστριας αυξήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ο Γκάι έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το μπάρ που είχε ανοίξει παρά για την οικογένεια του.

Αυτό πάντως που την κλόνισε περισσότερο του ήταν η άρνηση του απέναντι στην θρησκεία της: "Ο Γκάι δεν πιστεύει ότι η Καμπάλα είναι πραγματική θρησκεία και θεωρεί ότι όλα αυτά είναι βλακείες". Η άποψη αυτή έκανε πυρ και μανία την βασίλισσα της ποπ που θεωρεί την καμπάλα την λύση σε πολλά προβλήματα του κόσμου.

Ένας φίλος του ζευγαριού είπε στην εφημερίδα "Sun": "Ηθελαν να πιστεύει ο κόσμος ότι προσπαθούν να τα ξαναβρούν".

"Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Όταν ο Γκάι έμαθε τους λόγους για οποίους η Μαντόνα τον χωρίζει κόντεψε να πηδήξει από το παράθυρο. Εξοργίστηκε γιατί τον παρουσιάζει σαν κακούργο. Οι σχέσεις τους βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και είναι κρίμα γιατί ήταν ένας γάμος που ξεκίνησε με πολύ αγάπη και τώρα καταλήγει σε μίσος".

Η Μάντόνα, τους τελευταίους μήνες προσπαθούσε με κάθε τρόπο να του περάσει το μήνυμα ότι ο γάμος τους τελείωσε. Τον εκνεύρισε μετακινώντας τα αγαπημένα του έργα τέχνης από το οικογενειακό τους σπίτι στο Λονδίνο.

Επίσης μετέφερε τους δικούς της πανάκριβους πίνακες από το Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμία της να μετακομίσει για πάντα στην Αμερική.

Τότε άρχισε κι ο πόλεμος μεταξύ τους. Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της "Sun": "Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι συμφώνησαν να χωρίσουν μετά από επτάμιση χρόνια γάμου και οι δύο ζητούν από το τύπο σεβασμό προς χάρη της οικογένειας τους".

Το ζευγάρι δεν είχει συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε ότι "η Μαντόνα θέλει να βρούν μια συμβιβαστική λύση, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουν στα δικαστήρια".

Καθώς φαίνεται το σήριαλ "διαζύγιο Μαντόνα" θα έχει πολλά επεισόδια, αλλά εμείς θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους!