15.000 λίρες στα πόδια της Γκουίνεθ Πάλτροου.

23.09.2008
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει φετίχ τα παπούτσια. Δεν διστάζει να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για ένα ξεχωριστό ζευγάρι γόβες. Ειδικά όταν το τακούνι-στιλέτο είναι στολισμένο με διαμάντια.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει φετίχ τα παπούτσια. Δεν διστάζει να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για ένα ξεχωριστό ζευγάρι γόβες. Ειδικά όταν το τακούνι-στιλέτο είναι στολισμένο με διαμάντια.

Μ' ένα τέτοιο ζευγάρι, αξίας 15.000 λιρών (περίπου 18.800 ευρώ), εμφανίστηκε προχτές, Κυριακή 21/9, να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, βαδίζοντας μάλιστα με άνεση, χωρίς να φοβάται τις ακαθαρσίες και τα σπασμένα πεζοδρόμια.

Έτσι δικαιολογεί απόλυτα τη φήμη της ως μια απ' τις κομψότερες Αμερικανίδες.

Η Γκουίνεθ, που πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεντ αποκάλυψε ότι μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, έπεσε σε κατάθλιψη: "Μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω το πρόβλημα μου, διαφορετικά θα είχα καταφύγει πιο νωρίς σε ψυχολόγο. Πέρασαν έξι μήνες για να νοιώσω και πάλι ο εαυτός μου".

Η 35χρονη ηθοποιός γυμνάζεται καθημερινά με την Τρέϊσι Αντερσον, την γυμνάστρια που έχει βοηθήσει την Μαντόνα να αποκτήσει το μυώδες σώμα της: "Με βοήθησε να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Μετά από δύο εγκυμοσύνες, το σώμα μου είχε χαλαρώσει και επειδή δεν πρόσεχα την διατροφή μου- έτρωγα σαν τρελή ντόναντς- η κοιλιά μου ήταν φουσκωμένη. Τώρα όμως χαίρομαι γιατί τα αποτελέσματα της γυμναστικής είναι θεαματικά".

Φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Μαντόνα που της συμπαραστάθηκε όταν έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη : "Είναι πολύ δοτική με τους φίλους της και φοβερά συναισθηματική γυναίκα. Χαίρομαι που είμαστε τόσο δεμένες".

Γι΄αυτό όταν η Μαντόνα έκανε στάση στο Λονδίνο, στα πλαίσια της παγκόσμια περιοδείας, η Γκουίνεθ βρισκόταν στις πρώτες θέσεις για απολαύσει το σώου της βασίλισσας της ποπ. Λέτε να την δούμε και στην συναυλία της Μαντόνα στην Αθήνα;