5.000 λίρες ήπιε ο πρίγκιπας Χάρι!

09.09.2008
Ο πρίγκιπας Χάρι, έχει κατά καιρούς απασχολήσει τον τύπο, με την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά βρέθηκε και πάλι στο "μάτι του κυκλώνα" αφού ξόδεψε μέσα σε δύο ώρες 5.000 λίρες σε ποτά, όταν πήγε με την παρέα του να διασκεδάσει σε γνωστό κλάμπ του Λονδίνου.

Ο πρίγκιπα Χάρι, απασχολεί συχνά τον τύπο με την εκκεντρική συμπεριφορά του. Αυτή την φορά βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα, ξοδεύοντας με την παρέα του σε γνωστό κλάμπ του Λονδίνου 5.000 λίρες σε ποτά μέσα σε δύο ώρες.

Ο 23χρονος πρίγκιπας που λατρεύει τα πάρτυ, δεν πτοείται από την παγκόσμια οικονομική κρίση και ξοδεύει απλόχερα σε σαμπάνιες και κοκτέϊλ. Μαζί με τον φίλο του αμερικανό τραγουδιστή της ροκ, Σίσκο Αντλερ και την συνοδό του Τσέλσι Ντέϊβι, το έριξαν για τα καλά έξω.

"Έκαναν κόντρα για το ποιος θα ξοδέψει τα περισσότερα σε σφηνάκια. Στην μια πλευρά της μπάρας βρισκόταν ο φίλος του και στην άλλη άκρη ο πρίγκιπας με το κορίτσι του. Οι σερβιτόροι έτρεχαν πάνω, κάτω για να προλάβουν τις παραγγελίες" δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα "Mirror" .

Ο Χάρι και η 22χρονη φίλη του Τσέλσι έφτασαν στο κλάμπ "Boujis" του Λονδίνου γύρω στα μεσάνυχτα και ο πρίγκιπας χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να απολαμβάνει το αγαπημένο του κοκτέϊλ "crackbaby", ένα μείγμα βότκας, φρούτα του πάθους, ράσμπερι λικέρ και σιρόπι.

Η κατάσταση ξέφυγε περισσότερο όταν στην παρέα προστέθηκε και ο πλούσιος πλέιμποϊ Άντλερ που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Μίσα Μπάρντον και στο παρελθόν έβγαινε με την Πάρις Χίλτον και την Κίμπερλι Στιούαρτ.

Ένας θαμώνας του μπαρ, παρατήρησε: "Στην αρχή ο Χάρι και η Τζέλσι διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο. Μετά ξεκίνησε το παιχνίδι με τα ποτά, και οι γύροι με τα σφηνάκια βότκας, ενώ το κέφι απογειώθηκε όταν ο ντιτζέι άρχισε να παίζει τα αγαπημένα χιπ-χοπ τραγούδια του πρίγκιπα". Στο τέλος ο πρίγκιπας Ευγένιος ήρθε για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι ο Χάρι αναχώρησε στις 3 τα ξημερώματα, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί βοήθεια για να περπατήσει.

Τα νέα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν τα καμώματα του πυροδότησαν τα καυστικά σχόλια του τύπου: "Τέτοιου είδους συμπεριφορές σίγουρα δεν τον καθιστούν συμπαθή, και κάνουν τον πατέρα του να ντρέπεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Είναι προκλητικό να γίνεται γνωστό ότι ξοδεύονται τόσο μεγάλα ποσά σε ποτά".

Τουλάχιστον, κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο από το να εμφανίζεσαι ντυμένος ναζί όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο Χάρι.