Η Ναόμι Κάμπελ ελπίζει πια για μωρό.

10.09.2008
Η σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα γονιμότητας, αλλά όχι και το πρόβλημα της συμπεριφοράς της.

Η σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα γονιμότητας, αλλά όχι και το πρόβλημα της συμπεριφοράς της.

Σήμερα, μπορεί να ελπίζει πια ότι θα γίνει μητέρα. "Θέλω να κάνω παιδιά", δήλωσε στο περιοδικό "People" στην διάρκεια της φιλανθρωπικής εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο που παρέχει περίθαλψη στις άπορες έγκυες.

Η 38χρονη Ναόμι αποκάλυψε ότι ήταν προσωρινά στείρα, μέχρι που υπεβλήθη σε εγχείρηση τον Μάρτιο στην Βραζιλία. "Νόμιζαν ότι ήταν μια κύστη" είπε στον εκπρόσωπο του βρετανικού τύπου "αλλά όταν με άνοιξαν διαπίστωσαν ότι ήταν κάτι πιο σοβαρό".

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι τώρα η "μαύρη γαζέλα' της πασαρέλας έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την μητρότητα.

"Μέχρι τον Μάρτιο δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Τώρα είναι στο χέρι του Θεού. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια".

Μπορεί με την βοήθεια των γιατρών η Ναόμι να κέρδισε την χαμένη γονιμότητα της, αυτό όμως δεν φαίνεται να είχε αντίκτυπο στην συμπεριφορά της. Όπως είναι γνωστό δεν μπορεί να κοντρολάρει τα νεύρα της και γι' αυτό εκτίει πάλι ποινή κοινωνικής εργασίας, εξαιτίας της πρόσφατης επίθεσής της σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο.

Αυτή τη φορά το δικαστήριο της ανέθεσε να φτιάχνει σούπα για τους άστεγους. Αλλά ήδη, την πρώτη μέρα που έπρεπε να εμφανιστεί στην κουζίνα καθυστέρησε δέκα λεπτά "γιατί ο οδηγός της λίμο της, χάθηκε" όπως δικαιολογήθηκε η ίδια.

"Της φέρονται σαν να είναι πριγκίπισσα" σχολίασε ένας άλλος από τους "συνκαταδίκους" της, " της αναθέτουν τα εύκολα ενώ εμείς πρέπει να πλένουμε τα πιάτα και να καθαρίζουμε". Άλλοι είχαν διαφορετική γνώμη: "Ήταν φιλική απέναντι μας. Γνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη και θέλει να διορθώθει".

Η "βασίλισσα της πασαρέλας" θα πρέπει να συμπληρώσει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, γιατί τον Απρίλιο είχε επιτεθεί σε αστυνομικό στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, με αφορμή μια χαμένη βαλίτσα της.