«Είναι υπέροχη!» Η Κate Middleton ενθουσιάστηκε με την νεογέννητη ανηψιά της, Rose

29.07.2022
«Είναι υπέροχη!» Η Κate Middleton ενθουσιάστηκε με την νεογέννητη ανηψιά της, Rose
Η Κate Middleton συνάντησε επίσημα την νεότερη μικρή ανιψιά της! Η αδελφή της Kate, Pippa Middleton, γέννησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Rose και η Kate έχει ήδη γνωρίσει το μωρό και πιστεύει ότι είναι υπέροχη, σύμφωνα με μία πηγή του Us Weekly. Επιπλέον, η Kate είναι πανευτυχής για την αδελφή της.

Για την Κate δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο που συνάντησε τη Rose νωρίς αφού αυτή και η Pippa είναι εξαιρετικά δεμένες. Και για να καταλάβεις: Η Kate και η Pippa έδωσαν τα ονόματα η μια της άλλης, στις μεγαλύτερες κόρες τους! Το μεσαίο όνομα της Pippa είναι Charlotte, το οποίο είναι το όνομα της μεγαλύτερης κόρης της Kate. Και το μεσαίο όνομα της Kate είναι Elizabeth, που είναι επίσης το μεσαίο όνομα της μεγαλύτερης κόρης της Pippa. Τέλειο;

Η άγνωστη ιστορία για την κόντρα της Kate και της Pippa Middleton με την πριγκίπισσα Beatrice

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Pippa έγινε πρωτοσέλιδο μετά τη γέννηση της Rose, η οποία είναι το τρίτο παιδί της Pippa με τον σύζυγό της James Matthews. «Η Pippa είναι μια χαρά από τότε που γέννησε τη Rose», είπε η πηγή.

«Αυτή και ο James είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και όλα δείχνουν ότι προσαρμόζονται καλά στο να είναι γονείς τριών παιδιών» Η Pippa και ο James παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν επίσης τον 3χρονο γιο τους Arthur και μια ακόμα κόρη, την 16 μηνών Grace.

Η Pippa ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της λίγο πριν γεννηθεί η Rose. Πίσω στις αρχές Ιουνίου στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, έδειξε την κοιλίτσα της για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου πάρτι στο παλάτι. Λίγο αργότερα, πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες επιβεβαίωσαν την είδηση.