Ποιες είναι οι υγιεινές καθημερινές συνήθειες των μελών της βασιλικής οικογένειας

30.07.2022
Ποιες είναι οι υγιεινές καθημερινές συνήθειες των μελών της βασιλικής οικογένειας
Λόγω της πολυάσχολης ρουτίνας τους και των πολλών δημοσίων εμφανίσεων, τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πρέπει να προσέχουν την υγεία τους και για αυτό έχουν αποκτήσει υγιεινές συνήθειες όλα αυτά τα χρόνια. Είτε επιλέγουν μόνο μαύρη σοκολάτα, είτε τρώνε αυγά για πρωινό είτε γυμνάζονται τακτικά, όλες αυτές οι συνήθειες μπορούν να δώσουν και σε εσένα έμπνευση να ζήσεις πιο υγιεινά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει να τρώει μαύρη σοκολάτα

Σύμφωνα με τον πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας Darren McGrady, η βασίλισσα λατρεύει τη μαύρη σοκολάτα. Ωστόσο, δεν είναι μεγάλη φαν άλλων τύπων σοκολάτας, προτιμώντας να έχει περιεκτικότητα σε κακάο 60% ή μεγαλύτερη. Η μαύρη σοκολάτα είναι μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική λύση από αυτές της γάλακτος και της λευκής σοκολάτας και έχει πολλά αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Μεταξύ αυτών είναι η μείωση της αρτηριακής πίεσης και η βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η "κακή" συνήθεια που έκοψε ύστερα από καυγά η βασίλισσα Ελισάβετ

Η Kate Middleton ενσωματώνει άφθονη ωμή τροφή στη διατροφή της

Η δούκισσα του Cambridge είναι μεγάλη λάτρης των ωμών τροφίμων. Τα αγαπημένα της είναι το σεβίτσε, τα γκότζι μπέρι και η σαλάτα καρπούζι. Η συχνή κατανάλωση ωμών τροφών, ειδικά φρούτων και λαχανικών, επιτρέπει στο σώμα σου να παίρνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά και ως εκ τούτου μπορεί να σου δώσει περισσότερη ενέργεια, καθαρότερο δέρμα και καλύτερη πέψη.

Το αγαπημένο πρωινό του πρίγκιπα Καρόλου είναι ένα πιάτο από αυγά

Σε ένα tweet του 2020, το Clarence House μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες συνταγές του πρίγκιπα Καρόλου και είναι τα cheesy baked eggs. Η συνταγή μπορεί να γίνει με αυγά, κάθε είδους βρετανικό τυρί, σπανάκι, ντομάτες και διπλή κρέμα. Τα αυγά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμίνης Β2 και σεληνίου και ως εκ τούτου αποδεικνύονται μια πολύ χορταστική και θρεπτική επιλογή πρωινού.

Η πριγκίπισσα Charlotte λατρεύει τις ελιές

Η μητέρα της, η δούκισσα του Cambridge, αποκάλυψε ότι η Charlotte λατρεύει να τρώει ελιές ως σνακ. Αν και η επιλογή της μικρής πριγκίπισσας μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστη για την ηλικιακή της ομάδα, οι ελιές είναι μια θαυμάσια υγιεινή εναλλακτική από τα αλμυρά σνακ. Οι ελιές είναι πλούσιες σε βιταμίνη Ε και άλλα αντιοξειδωτικά.

Camilla: Αυτή καθημερινή συνήθεια που έχουν με τον Κάρολο κρατά τον γάμο τους δυνατό

Η δούκισσα Camilla έχει επίσης μια ασυνήθιστη αλλά υγιεινή αγαπημένη συνήθεια: να τρώει αρακά κατευθείαν από τον λοβό

Η δούκισσα της Κορνουάλης έχει τον δικό της λαχανόκηπο και λατρεύει τα σνακ από τα δικά της προϊόντα. Το αγαπημένο της σνακ είναι ο ωμός αρακάς καθώς απολαμβάνει πολύ τη φρέσκια, γλυκιά γεύση. Ο αρακάς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, E και ψευδαργύρου.

Ο πρίγκιπας William απολαμβάνει μια σύντομη αλλά αποτελεσματική προπόνηση

Ο πρίγκιπας William διατηρείται σε καλή φόρμα με μια προπόνηση 11 λεπτών που δεν απαιτεί εξοπλισμό και αναπτύχθηκε για τη βασιλική Καναδική αεροπορία. Ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, απολάμβανε επίσης αυτή την απλή διαχρονική ρουτίνα που αποτελείται από πέντε ασκήσεις που στοχεύουν σε όλες τις μυϊκές ομάδες.

Ο πρίγκιπας Harry πίνει φρέσκο ​​χυμό και παίρνει συμπληρώματα διατροφής

Mετά τη σχέση του με τη Μeghan, ο πρίγκιπας Ηarry φέρεται να ακολουθεί έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Του αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί και να ξεκινά τη μέρα του με καλή προπόνηση και φρέσκο ​​πράσινο χυμό. Λαμβάνει επίσης συμπληρώματα από διατροφολόγο.