Meghan – Harry: Όταν κατηγόρησαν την Victoria Beckham ότι διαρρέει πληροφορίες για αυτούς στον Τύπο

26.07.2022
Meghan – Harry: Όταν κατηγόρησαν την Victoria Beckham ότι διαρρέει πληροφορίες για αυτούς στον Τύπο
Ο βασιλικός βιογράφος Tom Bower μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια, το οποίο φαίνεται να επικεντρώνεται συγκεκριμένα στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, δεδομένου ότι ονομάζεται (πολύ δραματικά) «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors». Και μεταξύ των ισχυρισμών-βόμβα του βιβλίου είναι ότι οι Sussexes ανησυχούσαν ότι οι φίλοι τους διέρρεαν ιστορίες για αυτούς στον Τύπο. Όχι άδικα, λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη με την ίδια την οικογένεια της Meghan!

Ο Βοwer γράφει, όπως αναφέρει το Us Weekly, ότι το ζευγάρι ήταν απίστευτα αγχωμένο για τις ιστορίες που διέρρεαν γι 'αυτούς και ότι κάποια στιγμή η Μeghan «υποψιάστηκε τη Victoria Beckham». Σύφωνα με τον Bower «Ο Ηarry κάλεσε τον David Beckham να επαναλάβει την κατηγορία» και ότι «οι ειλικρινείς αρνήσεις του προσβεβλημένου Beckham, έβλαψαν τη σχέση τους».

Κανείς από τους Meghan, Harry, Victoria και David δεν έχουν σχολιάσει αυτήν την αναφορά, αλλά οι Beckham ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Meghan και του Harry, οπότε —αν υποθέσουμε ότι αυτό το υποτιθέμενο επεισόδιο συνέβη προηγουμένως— φαίνεται ότι τα πράγματα είχαν αποκατασταθεί μέχρι τότε..

Eνημερωτικά, το βιβλίο του Tom Bower δεν είναι στην πραγματικότητα το πρώτο που αναφέρει αυτή την ιστορία. Τον Ιούνιο, μια πηγή αποκάλυψε στη Sun ότι «Όταν η Μeghan μετακόμισε στο Λονδίνο, η Victoria μοιράστηκε μαζί της ένα σωρό συμβουλές ομορφιάς και όχι πολύ αργότερα, μερικές από αυτές εμφανίστηκαν σε έντυπη μορφή και η Μeghan έγινε έξαλλη».

Αυτή η πηγή είπε ότι «Ο Ηarry είναι πολύ προστατευτικός με τη Μeghan και αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ευθέως, επικοινωνώντας απευθείας με τον καλό του φίλο, David. Ο Ηarry ήταν πολύ ευγενικός, αλλά προφανώς ήταν μια αρκετά άβολη συζήτηση και ο David ένιωσε ντροπιασμένος. Γρήγορα έδωσε δίκιο στον Harry και οι δύο άντρες συμφώνησαν να προχωρήσουν — αλλά σίγουρα τα πράγματα έγιναν άβολα για λίγο. Αργότερα αποδείχθηκε ότι η διαρροή προήλθε πιθανώς από ένα σαλόνι ομορφιάς. Στη συνέχεια, επανήλθαν τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά, αλλά χρειάστηκε λίγους μήνες».