Η Kate και ο William ήταν party animals και υπάρχει βίντεο για του λόγου το αληθές

01.08.2022
Η Kate και ο William ήταν party animals και υπάρχει βίντεο για του λόγου το αληθές
Μπορεί σήμερα οι Cambridges να είναι ο ορισμός του Politically Correct της βασιλικής ζωής -σε όλους τους τομείς- όμως η αλήθεια είναι ότι πριν αναλάβουν επίσημα τους ρόλους τους είχαν άλλη ζωή -πιο φυσικολογική- και την απολάμβαναν τρελά!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πάντα εμφανίζονται με κομψά ρούχα τόσο οι ίδιοι όσο και τα τρία παιδιά τους όταν κάνουν επίσημες εξόδους. Εμφανίζονται στο Wimbledon, σε επίσημες βασιλικές εκδηλώσεις και ακολουθούν όλους τους κανόνες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, το TikTok υπενθύμισε σε όλους ότι οι δυο τους ήταν κάποτε party animals, αποδεικνύοντας ότι ανεξάρτητα από το σκηνικό, το ζευγάρι μπορεί να γίνει η ζωή του πάρτι.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton : Ποιο ζευγάρι έχουν πρότυπο για τον επιτυχημένο τους γάμο

Ένα viral βίντεο του TikTok με πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές δείχνει τους royals (προφανώς στην αρχή της σχέσης τους) να διασκεδάζουν χορεύοντας σε κλαμπ, να μπαίνουν στο αυτοκίνητο ιδρωμένοι και περνούν τις καλύτερες στιγμές τους όπως όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Τους έβλεπαν όλοι συνεχώς να γελούν, να χορεύουν και να χαμογελούν μεταξύ τους.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

Ένας fan έγραψε: «Πόσο φωτογενής είναι η Kate! Αυτές είναι οι πιο ανατρεπτικές φωτογραφίες της που υπάρχουν και εξακολουθεί να μοιάζει με μια απίστευτη θεά!». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι ωραίο να τους βλέπεις χαρούμενους και χαλαρούς».

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times - Paramore

Ο William και η Kate συναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του St Andrews το 2001 και άρχισαν να βγαίνουν το 2003. Ενώ χώρισαν το 2007, συμφιλιώθηκαν αμέσως μετά και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010. Παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011 και απέκτησαν τρία παιδιά.