Η πριγκίπισσα Charlene χαμογελά ξανά: Η νέα επίσημη εμφάνιση με την οικογένειά της και ένα απίθανο φόρεμα

07.05.2022
Η πριγκίπισσα Charlene χαμογελά ξανά: Η νέα επίσημη εμφάνιση με την οικογένειά της και ένα απίθανο φόρεμα
Δεύτερη royal υποχρέωση για τη "θλιμμένη πριγκίπισσα" του Μονακό μετά την επιστροφή της από την κλινική ψυχικής υγείας όπου νοσηλευόταν και φαίνεται ότι σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό της.

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της η πριγκίπισσα Charlene, έχουμε τη δεύτερη. Και αυτή ήταν κάπως διαφορετική. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτο δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα βήματά της.

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό έδωσε στο "παρών" στο τουρνουά ράγκπι Sainte Dévote και η πριγκίπισσα ήταν, μάλιστα, συν-οικοδέσποινα.

Το ζευγάρι συνοδευόταν από τα 7χρονα δίδυμά τους, Gabriella και Jacques και οι τέσσερις τους έδειχναν πιο χαλαροί από τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

H 44χρονη Charlene επέστρεψε τον Νοέμβριο στο Μονακό, ύστερα από απουσία σχεδόν 6 μηνών στην Αφρική και μια τεράστια ταλαιπωρία με την υγεία της, που "γύρισε" σε άλλο επίπεδο.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η πριγκίπισσα είχε κολλήσει κάποιον πολύ σοβαρό ιό στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική όπου είχε βρεθεί για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού της ιδρύματος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί, μάλιστα δυο φορές...

Αμέσως μόλις επέστρεψε φάνηκε ότι δεν είχε αναρώσει και το βάρος -ψυχολογικό, πια- που ένιωθε χρειαζόταν βοήθεια για να αντιμετωπιστεί. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, μεταφέρθηκε στην Ελβεταία όπου δέχτηκε θεραπεία για εξάντληση σε ειδική κλινική ψυχικής υγείας.

Αφού περασε τέσσερις μήνες σε κλινική ψυχικής υγείας, η πριγκιπισσα Charlene επέστρεψε στο πριγκιπάτο τον Μάρτιο και αυτή είναι η δεύτερη επίσημη εμφάνισή της μετά την επιστροφή της και στα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Φαίνεται όντως πιο χαλαρή από την πρώτη φορά, κάνει περισσότερες χειρονομίες στα παιδιά της, χαμογελά περισσότερο και φορά ένα απίστευτο denim φόρεμα που θέλουμε κι εμείς.