Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν επιτρέπεται να παρεβρεθούν στο μπαλκόνι του Jubilee της βασίλισσας

07.05.2022
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν επιτρέπεται να παρεβρεθούν στο μπαλκόνι του Jubilee της βασίλισσας
Οι αποφάσεις της βασίλισσας για το μεγάλο εορτασμό στις 2 Ιουνίου

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex και ο Δούκας του York δεν θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για τον εορτασμό του Jubilee της Βασίλισσας. Η βασίλισσα αποφάσισε ότι μόνο τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν στο μπαλκόνι για το event - θεσμό την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

«Η Meghan Markle κάλεσε στον γάμο της celebrities που μετά βίας γνώριζε, με σκόπο να τους κάνει φίλους»

Πηγή από τα Ανάκτορα του Buckingham είπε: "Μετά από προσεκτική εξέταση, η βασίλισσα αποφάσισε η εμφάνιση στο μπαλκόνι την Πέμπτη 2 Ιουνίου να περιοριστεί στην Αυτή Μεγαλειότητα και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα". Άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των Harry, Μeghan και Andrew, θα προσκληθούν σε εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας των ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Meghan Markle: Γιατί ακυρώθηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ξεκινούσε στο Netflix

Ο Harry και η Meghan φέρονται να προσκλήθηκαν από τη βασίλισσα να λάβουν μέρος σε μια εμφάνιση στο μπαλκόνι μετά τη σύντομη επίσκεψη του ζευγαριού καθ' οδόν για τους Αγώνες Invictus στην Ολλανδία τον περασμένο μήνα. Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε: «Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους πλατινένιους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους». Θα είναι η πρώτη φορά που ο Harry και η Meghan φέρνουν την οικογένειά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που έφυγαν για τις ΗΠΑ.

Η βασίλισσα, η οποία ακύρωσε αρκετές πρόσφατες εμφανίσεις λόγω κινητικών προβλημάτων, λέγεται ότι σχεδιάζει να λάβει μέρος στους εορτασμούς, αλλά δεν είναι γνωστό σε ποιες εκδηλώσεις θα παρευρεθεί. Η πηγή είπε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα ανυπομονεί για το Σαββατοκύριακο και θα λάβει μέρος στους εορτασμούς».