Ο Archie έχει γενέθλια και οι royals του εύχονται με "λάθος" φωτογραφίες

06.05.2022
Ο Archie έχει γενέθλια και οι royals του εύχονται με "λάθος" φωτογραφίες
Τριών ετών γίνεται σήμερα (6/5/2022) ο πρωτότοκος των Sussexes και οι ευχές από το παλάτι ήρθαν κάπως παράξενες. Υπήρχε λόγος, βέβαια...

Στις 6 Μαΐου του 2019 η Meghan Markle γέννησε το πρώτο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry και ακόμη θυμόμαστε τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε ο ίδιος στον Τύπο -ό,τι πιο γλυκό είχαμε δει.

Από εκείνη τη στιγμή μεσολάβησαν πολλά και σήμερα η οικογένεια -εμπλουτισμένη και με ένα παιδάκι ακόμη, τη μικρή Lilibet που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου το 2021- ζει πια στην Καλιφόρνια έχοντας αποποιηθεί των βασιλικών της υποχρεώσεων αποφασίζοντας να ζήσουν μια ζωή "κοινών θνητών" -ή έστω το πιο κοντινό σε αυτή την έννοια.

Από τη στιγμή που ο Harry και η Meghan έφυγαν από το Λονδίνο το 2020, εκείνος επέστρεψε δυο φορές μόνος, μία για την κηδεία του παππού του και μία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, εκείνη επισκέφτηκε τη βασίλισσα περνώντας για Ολλανδία και τα παιδιά τους ποτέ.

Οι ίδιοι μάλιστα έχουν μοιραστεί μόνο μία φωτογραφία της μικρής και αυτή με αφoρμή τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Σήμερα που είχε γενέθλια ο Archie, λοιπόν, οι γαλαοζαίματοι συγγενείς του ήθελαν να του αφιερώσουν μια ανάρτηση αλλά δεν είχαν φωτογραφία πρόσφατη οπότε το έκαναν με αυτές είχαν, τις ίδιες που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο.

Ιδού λοιπόν οι διαδικτυακές ευχές της βασίλισσας, του παππού Κάρολου και των Cambridges.

Και καθώς η μέρα δεν έχει τελειώσει ακόμη, περιμένουμε μήπως μέχρι το βράδυ οι Sussexes δώσουν στη δημοσιότητα κάποια καινούρια πόζα του χαριτωμένου μικρούλη τους.