Πρίγκιπας William: Ποιες ήταν οι πραγματικές του ανησυχίες σχετικά με τη Meghan Markle

05.05.2022
Πρίγκιπας William: Ποιες ήταν οι πραγματικές του ανησυχίες σχετικά με τη Meghan Markle
Ο πρίγκιπας William ανησυχούσε για τη γρήγορη εξέλιξη της σχέσης του αδερφού του πρίγκιπα Ηarry με την Μeghan Markle, όπως ισχυρίζεται η Τina Brown στο βιβλίο της, The Palace Papers.

«Ένα άτομο κοντά στον δούκα του Cambridge μου είπε ότι ο William πίστευε πως η Meghan θα έπρεπε να είχε περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει μια ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε φίλους οι οποίοι δεν απολάμβαναν μεγάλης εμπιστοσύνης από το παλάτι», γράφει η Brown. «Ήταν αρκετά δύσκολο για την Κate, αλλά η Μeghan ήταν μια λαμπερή ηθοποιός που θα ήταν η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που θα έμπαινε στη βασιλική οικογένεια, παράγοντες που πρόσθεταν τρομερή πίεση».

Η αιτία πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry

Σύμφωνα με την Βrown ο μεγαλύτερο φόβος του William ήταν ότι η ψυχική ευαισθησία του Ηarry ήταν τέτοια που δεν θα του έδεινε την απαραίτητη δύναμη για να χειριστεί τα πάντα για λογαριασμό της Meghan, παράλληλα με τα δικά του ζητήματα. Η συγγραφέας αποκάλυψε επίσης ότι η πρώην κοπέλα του Ηarry, Cressida Bonas, ενθάρρυνε τον Ηarry να πάει να κάνει θεραπεία για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας.

Ωστόσο, η απάντηση του Harry στην ανησυχία του William για την προσαρμογή της Μeghan στη βασιλική ζωή και όλες τις πιέσεις, ήταν τελικά να προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα τη σχέση του.

H Brown γράφει: «Σε σχέση με τις ανησυχίες του αδελφού του, η απάντηση του Harry μπορεί να συνοψιστεί ως, “Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να την προστατέψω είναι να την παντρευτώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί μόλις την παντρευτώ τότε θα έχει αστυνομική προστασία”».

Το' πε και τό' κανε!

Η Μeghan και ο Harry ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αφότου επιβεβαιώθηκε δημόσια η σχέση τους. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2018.