Μονακό: Η Charlene σε απομόνωση - Η επίσημη ανακοίνωση και η παράκληση του πριγκιπικού ζεύγους

16.11.2021
Μονακό: Η Charlene σε απομόνωση - Η επίσημη ανακοίνωση και η παράκληση του πριγκιπικού ζεύγους
Όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής γιορτής του Μονακό ενώ από τη στιγμή που επέστρεψε από την Αφρική το μέρος όπου διαμένει παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Η υγεία της πριγκίπισσας Charlene υπήρξε θέμα μεγάλης ανησυχίας τόσο για την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό όσο και για τον λαό του πριγκιπάτου καθώς η επιδείνωσή της την κράτησε μακριά από τη χώρα για περισσότερο από έξι μήνες ενώ ουδέποτε δόθηκαν σχετικές λεπτομέρειες.

Πριγκίπισσα Charlene: Η γαλαζοαίματη του Μονακό που προσπάθησε να το σκάσει τρεις φορές!

Τα προβλήματα υγείας

Η Charlene είχε επισκεφθεί τη γεννέτειρά της προκειμένου να προωθήσει τους σκοπούς του Ιδρύματός της για τη σωτηρία των ελεφάντων. Ένα πρόβλημα υγείας, όμως, άλλαξε τα σχέδια που την ήθελαν να επιστρέφει κάποια στιγμή και η ίδια υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας, μάλιστα καταρρεύσει κάποια στιγμή.

Χωρίς να έχουν δοθεί με ακρίβεια πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Charlene o Αλβέρτος και τα παιδιά την επισκέφτηκαν τον Αύγουστο και σήμερα, πια, την έχουν και πάλι κοντά τους.

Οι φήμες περί χωρισμού και οι διαψεύσεις

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται και οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν ακόμη μία φορά. Ακόμη και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι πρίγκιπες δεν έπεισαν κανένα καθώς θεώρησαν τις αγκαλιές τους "πιο κρύες και από παγόβουνο", όπως πάντα.

Ο Αλβέρτος ένιωσε ότι έπρεπε να δώσει «εξηγήσεις» για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Δεν χρειάστηκε να φύγει επειδή ήταν έξαλλη μαζί μου ή με κάποιον άλλο. Πήγαινε στη Νότιο Αφρική για να αξιολογήσει τη δουλειά του ιδρύματός της εκεί και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό και τους φίλους της», εξήγησε ο Αλβέρτος, μιλώντας για ένα ταξίδι που, αν η Charlene δεν είχε αρρωστήσει, θα κρατούσε 10 μέρες.

«Είμαστε εύκολος στόχος γιατί είμαστε στο φως της δημοσιότητας πολύ», εξήγησε στη συνέχεια ο γαλαζοαίματος, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να έπεισε πολλούς ενώ η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Charlene παραμένει -ακόμη και τώρα που επέστρεψε στη βάση της!

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Η Charlene είναι άρρωστη όχι θυμωμένη»

Η επιστροφή στο Μονακό

Την περασμένη εβδομάδα η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να συναντήσει τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στο παλάτι, όπου, φυσικά, πόζαραν και για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Οι πόζες αυτές συζητήθηκαν (και πάλι) καθώς κρίθηκαν απόλυτα άβολες (και μη πειστικές ως προς το ότι όλα είναι ρόδινα μεταξύ των δύο συζύγων), όπως και όλες οι πόζες που έχει πάρει το ζεύγος από τη στιγμή του γάμου τους και μετά, εξάλλου!

Η επίσημη ανακοίνωση για την εθνική γιορτή του Μονακό και η παράκληση του πριγκιπικού ζεύγους

Σήμερα, και ενόψει των εορτασμών για την εθνική γιορτή του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων στις 19 Νοεμβρίου το παλάτι εξέδωσε μία ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η πριγκίπισσα Charlene δεν θα δώσει το "παρών" προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να μπορέσει πολύ σύντομα να αναλάβει εξ ολοκλήρου όλα τα πριγκιπικά της καθήκοντα!

Οι γιατροί της πριγκίπισσας έκριναν πως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο καθώς παρεμένει αδύναμη, ύστερα από τη δοκιμασία της. Το πριγκιπικό ζεύγος ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους ενώ παρακαλεί για διακριτικότητα και ηρεμία ενημερώνοντας πως η πριγκίπισσα διαμένει σε άκρως μυστικό μέρος για τον καιρό αυτό, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Περαστικά!