Μέντιουμ αποκαλύπτει ότι προέβλεψε τον θάνατο της Diana και ότι ο Harry θα παντρευόταν μελαχρινή

26.11.2021
Μέντιουμ αποκαλύπτει ότι προέβλεψε τον θάνατο της Diana και ότι ο Harry θα παντρευόταν μελαχρινή
Ο πρίγκιπας Harry επικοινώνησε με τον κόσμο των πνευμάτων με την ελπίδα να ακούσει κάτι από τη μητέρα του, όπως ισχυρίστηκε μέντιουμ που είχε παλαιότερα επαφές με το παλάτι.

Η πνευματική καθοδηγήτρια της Diana, Sally Morgan, αναφέρει ότι συνάντησε σε ένα πάρτι τον δούκα του Sussex, ο οποίος αργότερα επικοινώνησε μαζί της για να ζητήσει τη βοήθεια της για τη μητέρα του.

Η Sally ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον τραγικό θάνατο της Diana καθώς και το ότι ο Ηarry θα παντρευόταν μια μελαχρινή και θα έπρεπε να αντέξει μια «θυελλώδη περίοδο», όπως ανέφερε η Sunday Mirror.

Το μέντιουμ, που γνώρισε πρώτη φορά τον Ηarry ως μικρό παιδί στο Kensington Palace, λέει ότι εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα από την Diana καθώς παρακολουθεί τόσο τον ίδιο όσο και τον πρίγκιπα William.

Ο πρίγκιπας τηλεφώνησε στη Sally πριν από οκτώ χρόνια - κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου του με την Cressida Bonas - για να ρωτήσει για το θάνατο της μητέρας του.

Η Sally απάντησε: «Του είπα, “μίλα στη θεία σου τη Sarah [τη μεγαλύτερη αδερφή της Diana]. Θα σου πει αυτό που της είπα πριν πεθάνει η μητέρα σου”».

Η Sally εξήγησε ότι είχε ένα προαίσθημα για τη μοίρα της Diana και έκανε την πρόβλεψη για την άφιξη της Μeghan Markle στη ζωή του Ηarry αρκετά χρόνια πριν τη γνωρίσει.

Harry - Meghan: Γιατί θα αργήσουμε να δούμε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους, Lili

Ο Harry φέρεται να ρώτησε τη Sally για τη μέλλουσα σύζυγό του και πώς θα έμοιαζε και η μέντιουμ απάντησε με μια περιγραφή που ταιριάζει με τη Μeghan.

Τρία χρόνια αργότερα, το 2016, ο Ηarry γνώρισε την ηθοποιό του Suits, Μeghan Markle και το ζευγάρι ερωτεύτηκε.

Η Sally είπε στη Mirror: «Ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που μου είπε ήταν: “Τι χρώμα μαλλιών θα έχει η μέλλουσα γυναίκα μου; Θα έχει ξανθά μαλλιά;”» «Του είπα ότι θα παντρευόταν κάποια με σκούρα μαλλιά».

Meghan και Harry - Συνέντευξη: Οι τάσεις αυτοκτονίας, το... χρώμα του Archie, το φύλο του μωρού, ο William, η Kate και άλλες αποκαλύψεις

Το τηλεφώνημα έγινε χρόνια πριν από τη ρήξη μεταξύ του Harry και του William και ο νεαρός πρίγκιπας φέρεται να ρώτησε τότε αν o αδελφός του θα ήταν «οκ».

Η Sally του απάντησε: «Φυσικά και είναι. Θα είναι καλός και θα είναι βασιλιάς, αλλά είναι σε ένα άλλο προστατευμένο περιβάλλον από εσένα». Ο Harry φέρεται να απάντησε: «Γι’ αυτό και θα ανησυχώ πάντα γι’ αυτόν».