Πρίγκιπας Γεώργιος: Ο μελλοντικός βασιλιάς έφαγε το πρώτο του... μυρμήγκι - και το ευχαριστήθηκε πολύ

10.11.2021
Πρίγκιπας Γεώργιος: Ο μελλοντικός βασιλιάς έφαγε το πρώτο του... μυρμήγκι - και το ευχαριστήθηκε πολύ
Ατρόμητος φαίνεται ότι είναι ο πρωτότοκος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και δεν διστάζει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Good Morning Britain o Bear Grylls μοιράστηκε την εμπειρία που είχε κατά τη γνωριμία του με τον νεαρό γαλαζοαίματο το 2019.

Ο δημοφιλής βρετανός παρουσιαστής γύρισε τον χρόνο πίσω στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα King's Cup Regatta στο Isle of Wight όπου η γιαγιά του μικρού πρίγκιπα, Carole Middleton τον προσκάλεσε να τον γνωρίσει. Ο George λατρεύει τις εκπομπές του και περίμενε τη συνάντηση πώς και πώς. [Μπες στον σύνδεσμο στη συνέχεια για φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα]

Ο "κουτσοδόντης" George και η "παιχνιδιάρα" Charlotte σε νέες περιπέτειες [photos]

Μιλώντας για τη συνάντησή τους αυτή, ο Grylls χαρακτήρισε τον νεαρό γαλαζοαίματο "μικρό ήρωα", εξηγώντας πως δεν είχε σκοπό να τον προτρέψει να φάει ένα ζωντανό μυρμήγκι, όμως όταν προέκυψε η ευκαιρία, «δεν μπόρεσε να αντισταθεί».

«Και εκεί που καθόμαστε κάτω και κουβεντιάζουμε εμφανίστηκε μια σειρά από μυρμήγκια που περπατούσαν κάτω από τα πόδια του και τα κοιτούσαμε. Με κοίταξε κάποια στιγμή με τα μάτια ορθάνοιχτα και δεν άντεξα 'Έλα, πρέπει να φάμε ένα', του είπα. 'Αλήθεια;', είπε εκείνος; Και φάγαμε», περιέγραψε ο παρουσιαστής τονίζοντας πως νιώθει ως ένα μεγάλο προνόμιο το γεγονός ότι πρόσφερε στον μελλοντικό βασιλιά το πρώτο του μυρμήγκι.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πότε αποκάλυψαν στον γιο τους, George, ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς

«Τα μάτια του έλαμψαν, όπως λάμπουν κάποιου που βρίσκεται στην ερημιά και με κάποιον τρόπο ξεπερνά κάποιον φόβο του. Άρα μπράβο του... Είναι ένας μικρός ήρωας», συμπλήρωσε ο Grylls ο οποίος εκείνη τη μέρα κέρδισε τον αγώνα της Regatta και έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στον μικρό πρίγκιπα για τη δική του επιτυχία. Όσο για τους γονείς του νεαρού; Ο William και η Kate καμάρωναν επίσης!