Πρίγκιπας William: Ποια στοιχεία από τον τρόπο που τον μεγάλωσε η Diana, έχει μεταδώσει στα παιδιά του

10.11.2021
Πρίγκιπας William: Ποια στοιχεία από τον τρόπο που τον μεγάλωσε η Diana, έχει μεταδώσει στα παιδιά του
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μεγαλώνουν τα τρία παιδιά τους βασισμένοι σε χρήσιμες συμβουλές ανατροφής, που προέρχονται από την πριγκίπισσα Diana.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δίδαξαν στα παιδιά τους, τον οχτάχρονο πρίγκιπα George, την εξάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, και τον τριών ετών πρίγκιπα Louis, μια γλυκιά χειρονομία για την οποία η αείμνηστη γιαγιά τους, θα ήταν υπερήφανη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συχνά έπαιρνε τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William, σε ιδιωτικές φιλανθρωπικές επισκέψεις, όπως σε καταφύγια αστέγων ενώ παράλληλα υπήρχαν ημέρες όπου έβγαιναν όλοι μαζί ως κοινοί θνητοί, προκειμένου να επιτρέψει στους γιους της να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς τα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα.

Charlotte, Louis και George: Το νέο βίντεο με τα πριγκιπόπουλα έχει κάνει ρεκόρ στο instagram -και όχι άδικα

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 5, «Diana: Queen of Hearts?», ο βιογράφος βασιλικών θεμάτων Andrew Morton, είπε: «Ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν ήθελε τα αγόρια να μεγαλώσουν νομίζοντας ότι ολόκληρος ο κόσμος ήταν Range Rovers 4x4, κυνηγετικά όπλα και νταντάδες».

Η Diana φρόντιζε επίσης να γράφουν οι γιοι της ευχαριστήρια σημειώματα μετά τις επισκέψεις τους, μια συνήθεια που ο William και η Κate έχουν περάσει και στα δικά τους παιδιά.

«Ο William και η Kate έχουν αναπτύξει αυτή την εξαιρετική ικανότητα, να κάνουν όσα μπορούν περισσότερα να φαίνονται αυθόρμητα και έτσι το βλέπουν και τα παιδιά», είπε μια πηγή στο MyLondon.

«Kαλοί τρόποι, ευχαριστήρια γράμματα, μικρές στιγμές ευγένειας έχουν μεταδοθεί από τους γονείς στα παιδιά, έτσι ώστε να τα εντάξουν αυθόρμητα στην καθημερινότητα τους».

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;

Εν τω μεταξύ, ο πρώην αξιωματικός της προσωπικής φρουράς του παλατιού, Ken Wharfe θυμήθηκε το ευχαριστήριο σημείωμα που του είχε γράψει ο Harry μετά από μια βόλτα με ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Ηarry όταν ήταν μικρός ήθελε να πάει στο μετρό κάνοντας πριν μια βόλτα με ένα εμβληματικό κόκκινο λεωφορείο του Λονδίνου.

Ωστόσο, ο Ken Wharfe αποκάλυψε ότι η Diana έγινε έξαλλη με τον Ηarry και ανάγκασε τον γιο της να ζητήσει συγγνώμη από τον φρουρ, ο οποίος βρήκε το περιστατικό μάλλον διασκεδαστικό.

Την επόμενη μέρα, ο Wharfe βρήκε στο γραφείο του ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον νεαρό πρίγκιπα, κάτι που του έκανε πολύ καλή εντύπωση .