Ο πρίγκιπας Harry στο στόχαστρο: «Τι είναι πιο σημαντικό, τα χρήματα ή η μητέρα του;»

08.11.2021
Ο πρίγκιπας Harry στο στόχαστρο: «Τι είναι πιο σημαντικό, τα χρήματα ή η μητέρα του;»
Νέα επίθεση δέχτηκε ο Βρετανός γαλαζοαίματος με αφορμή τη συνεργασία του με το Netflix και τις εξελίξεις γύρω από την πέμπτη σεζόν του "The Crown"

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, έχουν υπογράψει, ως γνωστόν, μια συμφωνία 112 εκατομμυρίων λιρών με τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα. Τις τελευταίες ώρες, η συμφωνία αυτή έχει μπει στο στόχαστρο βρετανών royal experts που υποστηρίζουν ότι ο δούκας του Sussex θα πρέπει να «τη σκίσει» εξαιτίας της αντιμετώπισης που φέρεται να έχει η μητέρα του και η ιστορία της μέσα από την πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "The Crown" που, επίσης ως γνωστόν, είναι παραγωγή του Netflix.

Harry-Meghan: Η άγνωστη λεπτομέρεια από τη χρυσή συμφωνία με το Netflix

Η παραίτηση της κολλητής της Diana

Η αναστάτωση ξεκίνησε από τη στιγμή που η Jemima Khan στενή φίλη της Diana, η οποία είχε προσληφθεί από την παραγωγή της σειράς ως ειδικός σύμβουλος, παραιτήθηκε καθώς θεώρησε ότι «η ιστορία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας δεν προσεγγίζονταν με όσο σεβασμό ή συμπόνια όσο θα έπρεπε». Ο λόγος για την πέμπτη σεζόν της σειράς όπου αναμένουμε να δούμε κομμάτια από πολύ προσωπικές στιγμές της οικογένειας του διαδόχου.

Πρίγκιπας Harry: Κρίσεις πανικού, ναρκωτικά, ο θάνατος της μητέρας του και η Meghan - Νέα συνέντευξη, νέος "πονοκέφαλος" για το παλάτι

Για την ιστορία, πάντως, να σημειώσουμε ότι τον καιρό που συνεργαζόταν με το «The Crown» η Khan είχε συνάψει δεσμό με τον δημιουργό του, Peter Morgan, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ζευγάρι με την Gillian Anderson, η οποία ερμήνευσε αριστοτεχνικά τη Margaret Thatcher στη σειρά [φωτό κάτω]. Τώρα πια, Morgan και Anderson είναι ξανά ζευγάρι.

Η επίθεση στον Harry

«Πατώντας» σε αυτό το στοιχείο, ολόενα και περισσότεροι royal experts εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο Harry διατηρεί τη συνεργασία του με ένα κανάλι που «διασύρει» το όνομα της μητέρας του με αυτό τον τρόπο.

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin, για παράδειγμα, κατηγόρησε τον δούκα του Sussex που «δεν όρθωσε το ανάστημά του» ενάντια σε αυτό τον γίγαντα σχετικά με το πώς παρουσιάζει τη μητέρα του. «Ο Harry παραμένει σιωπηλός σχετικά με τo Netflix. Θα έπρεπε να σκίσει το συμβόλαιο και να υποστηρίξει τη μητέρα του. Τι είναι πιο σημαντικό; Τα χρήματα ή το να υπερασπιστεί τη μητέρα του; Είναι συγκλονιστικό που δεν υψώνει τη φωνή του υπέρ της», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει royal αντίδραση.