Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες - Οι πρώτες φωτογραφίες

08.11.2021
Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες - Οι πρώτες φωτογραφίες
Η σύζυγος του Αλβέρτου βρισκόταν στη Νότιο Αφρική όλο αυτό τον καρό, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ οι δυο τους χρειάστηκε επανειλημμένα να διαψεύσουν φήμες περί χωρισμού -ξανά!

Ύστερα από 10 μήνες απουσίας η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό και το πρώτο πράγμα που έκανε -φυσικά- ήταν να συναντήσει τον σύζυγό της και τα παιδιά τους και να ποζάρουν για τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες εδώ και καιρό!

Μονακό: 10 χρόνια γάμου για Αλβέρτο και Charlene - Γιατί περνούν την επέτειό τους χωριστά;

Η επιστροφή

Το αεροπλάνο που έφερε την πριγκίπισσα από την πατρίδα της τη Νότιο Αφρική όπου βρισκόταν ολόκληρο σχεδόν τον περασμένο χρόνο προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στη Νίκαια. Η Charlene έγινε δεκτή από ανθρώπους του παλατιού και λίγο πριν πάρει τον δρόμο για το Μονακό ο φακός την εντόπισε να κάνει βόλτα έναν μεγαλόσωμο σκύλο που είχε μαζί της.

Το επόμενο "κεφάλαιο" γράφτηκε στο Παλάτι όπου την υποδέχτηκαν ο Αλβέρτος και τα δίδυμα παιδιά τους, Jacques και η Gabriella. Εκεί η οικογένεια πόζαρε για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες πριν ξεκινήσουν να καλύπτουν -ιδιωτικά, φυσικά- τον καιρό που έχασαν.

Τα προβλήματα υγείας

Η Charlene είχε επισκεφτεί τη γεννέτειρά της προκειμένου να προωθήσει τους σκοπούς του Ιδρύματός της για τη σωτηρία των ελεφάντων. Ένα πρόβλημα υγείας, όμως, άλλαξε τα σχέδια που την ήθελαν να επιστρέφει κάποια στιγμή και η ίδια υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας, μάλιστα καταρρεύσει κάποια στιγμή.

Χωρίς να έχουν δοθεί με ακρίβεια πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Charlene o Αλβέρτος και τα παιδιά την επισκέφτηκαν τον Αύγουστο και σήμερα, πια, την έχουν και πάλι κοντά τους.

Πριγκίπισσα Charlene: Η γαλαζοαίματη του Μονακό που προσπάθησε να το σκάσει τρεις φορές!

Οι φήμες περί χωρισμού και οι διαψεύσεις

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται και οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν ακόμη μία φορά. Ακόμη και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι πρίγκιπες δεν έπεισαν κανένα καθώς θεώρησαν τις αγκαλιές τους "πιο κρύες και από παγόβουνο", όπως πάντα.

Ο Αλβέρτος ένιωσε ότι έπρεπε να δώσει «εξηγήσεις» για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Δεν χρειάστηκε να φύγει επειδή ήταν έξαλλη μαζί μου ή με κάποιον άλλο. Πήγαινε στη Νότιο Αφρική για να αξιολογήσει τη δουλειά του ιδρύματός της εκεί και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό και τους φίλους της», εξήγησε ο Αλβέρτος, μιλώντας για ένα ταξίδι που, αν η Charlene δεν είχε αρρωστήσει, θα κρατούσε 10 μέρες.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Αλβέρτος υποστήριξε ότι δεν είχε μιλήσει νωρίτερα σχετικά γιατί πίστευε ότι όλη η ένταση θα υποχωρούσε, όμως καθώς αυτό δεν έγινε, αναγκάστηκε να μιλήσει.

«Είμαστε εύκολος στόχος γιατί είμαστε στο φως της δημοσιότητας πολύ», εξήγησε στη συνέχεια ο γαλαζοαίματος, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να έπεισε πολλούς ενώ η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Charlene παραμένει -ακόμη και τώρα που επέστρεψε στη βάση της!

Η θλιμένη πριγκίπισσα

Η Charlene κατέχει αυτό τον τίτλο χρόνια τώρα ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα που έριξε στο τέλος της τελετής του γάμου της. Οι φήμες, εκείνη την εποχή την ήθελαν πολύ πιεσμένη από τα τελευταία νέα που είχαν "σκάσει" και αποκάλυπταν ακόμη δύο εξώγαμα παιδιά που διεκδικούσαν την πατρότητα του μέλλοντος συζύγου της -πέραν των δύο που ήδη γνώριζε καθώς εκείνος τα είχε ήδη αναγνωρίσει.

Η Charlene μίλησε για τα όσα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα λίγο μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και πριν καν μείνει έγκυος.

Φέτος, έχοντας γιορτάσει (χωριστά, βέβαια) τη 10η επέτειο του γάμου τους, οι απορίες για τη σχέση τους, όπως φαίνεται, παραμένουν.