Βασίλισσα Ελισάβετ: Όχι μόνο έχει ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας αλλά οδηγεί και το αυτοκίνητο της!

03.11.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Όχι μόνο έχει ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας αλλά οδηγεί και το αυτοκίνητο της!
Η 95χρονη μονάρχης, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα οι γιατροί την συμβούλευσαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο, εκείνη πήρε τη Jaguar της τη Δευτέρα και έκανε μια βόλτα στο κτήμα της

Η βασίλισσα Ελισάβετ όχι μόνο έχει αναρρώσει από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της, αλλά εθεάθη να οδηγεί το αυτοκίνητό της γύρω από το κτήμα Windsor! Η βασίλισσα ήταν μόνη στο αυτοκίνητό της και εντοπίστηκε να το οδηγεί, φορώντας γυαλιά ηλίου και το γνωστό μαντήλι στο κεφάλι.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε από τότε που οι γιατροί της την προέτρεψαν να κάνει ένα διάλειμμα από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Εξάλλου ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson επέμεινε πριν από λίγες μέρες ότι η βασίλισσα είναι «σε πολύ καλή φόρμα», παρά τις ανησυχίες για την υγεία της.

«Μίλησα με την Αυτής Μεγαλειότητα, όπως κάνω κάθε εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να ξεκουραστεί και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά».

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Τα Ανάκτορα του Buckingham ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι η βασίλισσα δεν θα πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις για δύο εβδομάδες, μετά τις συμβουλές που έλαβε από τους γιατρούς της.

Η βασίλισσα, σύμφωνα με το παλάτι, θα συνεχίσει να εργάζεται στο γραφείο της αλλά με πιο ελαφριά καθήκοντα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να παρευρεθεί στην Ημέρα Μνήμης στο Cenotaph στο Λονδίνο, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι του Buckingham ανέφερε: «Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει ότι η Αυτής Μεγαλειότης μπορεί να συνεχίσει να αναλαμβάνει ελαφριά καθήκοντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων virtual συναντήσεων, αλλά δεν θα πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις.