Kristen Stewart για τη στενή σχέση της πριγκίπισσας Diana με τα παιδιά της: « Ήταν ένα ζώο με τρία κεφάλια»

02.11.2021
Kristen Stewart για τη στενή σχέση της πριγκίπισσας Diana με τα παιδιά της: « Ήταν ένα ζώο με τρία κεφάλια»
Σίγουρα είναι ένα μεγάλο εγχείρημα το να υποδυθείς μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία.

Ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία Spencer, η Kristen Stewart βίωσε από πρώτο χέρι αυτού του είδους το άγχος. Mελέτησε όσο τίποτα την «πριγκίπισσα του λαού» και, σύμφωνα με την 31χρονη ηθοποιό, το κλειδί για να αναβιώσει την Diana στη μεγάλη οθόνη, ήταν η κατανόηση της σημασίας της σχέσης της με τους γιους της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Ηarry.

«Το όλο θέμα όταν την παρακολουθούσες, όταν τα παιδιά της ήταν κοντά της, ήταν ο πυρήνας. Ήταν ένα ζώο με τρία κεφάλια, ένα ασταμάτητο θηρίο», εξήγησε η Kristen κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Entertainment Tonight. «...Δεν θέλεις να τα βάζεις με τις μαμάδες, απλά δεν το θες αυτό. Νομίζω ότι η Diana ένιωθε τόσο άνευ όρων ο εαυτός της, όταν ήταν με τα παιδιά της. Σε όλη την έρευνα, έλεγα: “Φίλε, αυτό προστατεύουμε εδώ”».

Spencer: H Kristen Stewart είναι η πριγκίπισσα Diana - Δες το επίσημο trailer της ταινίας

Παρόλο που η Kristen αισθάνεται ότι η μητρότητα ήταν μια από τις καθοριστικές πτυχές της Diana, τόνισε το ότι επειδή η ίδια δεν είναι μητέρα, αυτό δεν την εμπόδισε να υποδυθεί την αείμνηστη πρικίπισα της Ουαλίας και να αποτυπώσει τη σχέση της με τους γιους της.

«Εννοώ, είμαι παιδί κάποιου γονιού», είπε η Κristen για το πώς αξιοποίησε εκείνη την πλευρά της Diana για την ταινία. «Ξέρω πώς είναι αυτή η ανταλλαγή. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ξέρω πώς είναι να είσαι μητέρα. Αλλά έχω, ξέρεις, όλα τα φυσικά συναισθήματα. Είμαι άνθρωπος».

Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Pablo Larraín, πετάχτηκε για να επισημάνει ότι η Kristen είναι επίσης μαμά σκυλιών, κάτι που είναι fair για την περίσταση, όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε στοργικός γονέας κατοικίδιων ζώων.

«Αγαπώ τον σκύλο μου», πρόσθεσε η Κristen.

Kristen Stewart: Διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο της ως Diana στην ταινία Spencer

Μπορείς να παρακολουθήσεις την Kristen να δείχνει την αγάπη της στους κινηματογραφικούς γιους της, στο Spencer που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου και λίγες εβδομάδες αργότερα θα έρθει και στη χώρα μας.