Πριγκίπισσα Charlotte: Ποιο κόσμημα θα κληρονομήσει από την αείμνηστη γιαγιά της, Diana

01.11.2021
Πριγκίπισσα Charlotte: Ποιο κόσμημα θα κληρονομήσει από την αείμνηστη γιαγιά της, Diana
Η μοναχοκόρη των Cambridges θα συνεχίσει τη royal παράδοση.

Η επόμενη γενιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναμφίβολα θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις καθώς ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο για τον Oίκο των Windsor. Αλλά μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της ιστορίας και όλων των κομματιών —μεγάλων και μικρών— που την συνοδεύουν. Ως εκ τούτου, η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, η πριγκίπισσα Charlotte, πιθανότατα θα κληρονομήσει μερικά από τα πολυπόθητα κοσμήματα της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης πιθανώς της τιάρας που φορούσε η πριγκίπισσα Diana την ημέρα του γάμου της.

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο ρεπορτάζ, όταν η 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte ενηλικιωθεί θα έχει «την επιλογή των κοσμημάτων του παλατιού», σύμφωνα με το GoodToKnow, και ένα από αυτά, πιθανότατα θα είναι η τιάρα του γάμου της Diana. Προς το παρόν, η τιάρα της αείμνηστης γιαγιάς της πριγκίπισσας Charlotte, γνωστή ως The Spencer Tiara, είναι στην κατοχή του μικρότερου αδερφού της Diana, Earl Charles Spencer, στο Althorp House της οικογένειας. «Ο William είναι κολλητός με τον θείο του και έχει ρωτήσει αν η τιάρα που φέρει το όνομα της μητέρας του, μπορεί να παραχωρηθεί στη Charlotte κάποια μέρα», δήλωσε μια βασιλική πηγή.

«Ο William γνωρίζει καλά ότι ο θείος του έχει δικές του κόρες, αλλά οι δυο τους έχουν συμφωνήσει ότι το εμβληματικό κομμάτι της Diana ανήκει στην πρώτη της εγγονή». Από την πλευρά του, ο Δούκας του Cambridge έχει θέσει ως προτεραιότητα τη διατήρηση της μνήμης της εκλιπούσας μητέρας του, επαναφέροντας αναμνήσεις από την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας σε συζητήσεις με τα παιδιά του.

Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Για την ιστορία, στη φωτογραφία, η Kate Middleton φορά την τιάρα Cambridge Lover's Knot, την οποία έδωσε η βασίλισσα στην πριγκίπισσα Diana την ημέρα του γάμου της το 1981.

Στο μεταξύ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Charlotte ως η μεγαλύτερη εγγονή της πριγκίπισσας Diana, θα είναι η πρώτη από τις εγγονές της που θα κληρονομήσει μερικά από τα κοσμήματά της. Η δεύτερη εγγονή της είναι, φυσικά, η κορούλα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η Lilibet. Τόσο η Charlotte όσο και η Lilibet φέρουν το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς τους, αποδεικνύοντας ότι οι γιοι της Diana κρατούν ζωντανή τη μνήμη της μέσω των κοριτσιών τους. Όταν έρθει η ώρα, αυτή η κίνηση θα φέρει αναμφίβολα την πριγκίπισσα Charlotte ακόμα πιο κοντά στην αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας.