Πρίγκιπας Harry: Γιατί πανικοβλήθηκε όταν η βασίλισσα μπήκε στο νοσοκομείο

29.10.2021
Πρίγκιπας Harry: Γιατί πανικοβλήθηκε όταν η βασίλισσα μπήκε στο νοσοκομείο
Παρά τις διαμάχες του με την βασιλική οικογένεια, είναι πολύ δεμένος με τη γιαγια του, Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να μπήκε σε «κατάσταση πανικού» όταν πληροφορήθηκε ότι η βασίλισσα πέρασε την περασμένη εβδομάδα μια νύχτα στο νοσοκομείο, μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Αυτής Μεγαλειότητα την περασμένη Τετάρτη έκανε εισαγωγή σε ένα νοσοκομείο (το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό) «για κάποιες προκαταρκτικές εξετάσεις», κάτι το οποίο σηματοδότησε την πρώτη της διανυκτέρευση σε νοσοκομείο εδώ και οκτώ χρόνια.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο είναι το καθημερινό μενού της, ποια φαγητά λατρεύει και ποια απεχθάνεται

Τώρα, μια πηγή ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry ένιωθε «αβοήθητος» επειδή βρισκόταν στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Meghan Markle και τα δύο παιδιά τους, όταν έμαθαν τα νέα.

«Ένιωθε αβοήθητος που ήταν 8.000 χιλιόμετρα μακριά, στο Montecito των ΗΠΑ και επικοινωνούσε συνέχεια μαζί της», αποκάλυψε η πηγή στο US Weekly.

Και εξήγησε πώς ο Harry εξακολουθεί να «αισθάνεται ένοχος που δεν είπε αντίο» στον εκλιπόντα παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, προτού πεθάνει σε ηλικία 99 ετών, στις 9 Απριλίου.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά αν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θίξουν τη βασιλική οικογένεια

Η πηγή συνέχισε: «Δεν θα συγχωρούσε ποτέ τον εαυτό του αν συνέβαινε το ίδιο με την αγαπημένη του γιαγιά».

Πρόσθεσε επίσης ότι ο πρίγκιπας Harry σχεδιάζει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα μαζί με την Μeghan, «αν όχι πριν, έτσι ώστε να μπορέσει η βασίλισσα, επιτέλους, να γνωρίσει τη Lilibet και να δει ξανά τον Archie.