Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Ποια είναι η ανησυχία τους για τον πρίγκιπα Louis

27.10.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Ποια είναι η ανησυχία τους για τον πρίγκιπα Louis
Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ο πρίγκιπας George, έχει εξασφαλίσει το μέλλον του ως βασιλιάς της Αγγλίας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο μυαλό τους, υπάρχει ανησυχία για τα άλλα δύο παιδιά τους, την πριγκίπισσα Charlotte, και τον πρίγκιπα Louis.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θέλουν όλα τα παιδιά τους να έχουν τη δική τους καριέρα. Ωστόσο, φέρεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για το μικρότερο παιδί τους, ελπίζοντας να μην ζήσει το παλιομοδίτικο βασιλικό δράμα, του «διάδοχος ρεζέρβα».

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πότε αποκάλυψαν στον γιο τους, George, ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς

Το ζητούμενο είναι μια «κανονική» ζωή

Μιλώντας στην The Telegraph, η ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, Camilla Tominey είπε ότι το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να διασφαλίσει ότι η Charlotte και ο Louis θα έχουν μια καριέρα μακριά από τη βασιλική ζωή. Εξηγώντας είπε, «Πολλά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν είναι πρώτης γραμμής, έχουν τη δική τους καριέρα, επομένως δεν χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. Ο βαθμός στον οποίο οι Cambridges προσπάθησαν να ομαλοποιήσουν τη ζωή των παιδιών τους δείχνει σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση. Ναι, για τον πρίγκιπα George έχει σχεδιαστεί το πεπρωμένο του, αλλά η πριγκίπισσα Charlotte και ο Louis θα έχουν τη δική τους καριέρα;»

«Πρέπει να έχουν τη σωστή ισορροπία για το τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους με τη ζωή τους και τις βασιλικές τους δεσμεύσεις», πρόσθεσε.

Η αγωνία για τον «μικρό»

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα, το ζευγάρι θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι ο Louis δεν θα ακολουθήσει το μονοπάτι του πρίγκιπα Andrew, του δεύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ . «Η Kate και ο William δεν θέλουν να επαναληφθεί η ιστορία και ο πρίγκιπας Louis να γίνει βασιλικός «κολλιτσίδας» και να ακολουθήσει το μονοπάτι του δούκα του York», είπε.

Υπάρχει επίσης το ζήτημα των σχεδίων του πρίγκιπα Καρόλου για μια περιορισμένη μοναρχία, στην οποία πλέον τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα απομακρύνονται σιγά σιγά από τις θέσεις τους. Σημαίνει ότι όταν έρθει η σειρά του πρίγκιπα George για τον θρόνο, οι βασιλικοί ρόλοι της Charlotte και του Louis θα αποδυναμωθούν επίσης.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

«Μπορεί να βλέπουμε λιγότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μέλλον από ότι έχουμε συνηθίσει. Αλλά το ερώτημα είναι, θα υπάρχουν αρκετοί royals για να κυκλοφορήσουν; Την επόμενη δεκαετία, όλα θα αλλάξουν. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα υπάρξουν λιγότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα γίνει μια αναβαθμονόμηση του τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο». Σημείωσε η Tominey.

Πρόσθεσε ότι αυτό θα κάνει επίσης το μέλλον της μοναρχίας «κάπως αβέβαιο». «Έχουμε αυτό το μοντέλο στο οποίο η βασίλισσα ήταν επικεφαλής όλο αυτό το διάστημα και όλοι γνωρίζουμε ότι την επόμενη δεκαετία, όλα θα αλλάξουν», είπε.