Η νονά του πρίγκιπα George αποκαλύπτει γλυκές λεπτομέρειες για τον γιο του William και της Kate

21.10.2020
Η νονά του πρίγκιπα George αποκαλύπτει γλυκές λεπτομέρειες για τον γιο του William και της Kate
Ο πρίγκιπας George είναι αρκετά τυχερός που έχει επτά νονούς. Αλλά εκείνη που θα κατέχει πάντα μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας, είναι η στενή φίλη της πριγκίπισσας Diana, Julia Samuel.

Η Julia μοιράστηκε πρόσφατα αποκαλυπτικές λεπτομέρειες ως νονά του πρίγκιπα George, κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν για να τιμήσουν την 59η επέτειο από τη γέννηση της Diana.

Η ψυχοθεραπεύτρια θυμήθηκε ότι για πρώτη φορά γνωρίστηκε με την πριγκίπισσα Diana σε ένα δείπνο το 1987 και ότι αμέσως μετά έγιναν στενές φίλες. Τόσο πολύ που όταν η Julia έκανε τον γιο της Βenjamin, ζήτησε από τη Diana να γίνει η νονά του.

Χρόνια αργότερα το 2013, όταν ο πρίγκιπας William και η Kate υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα George, οι βασιλείς απένειμαν την ίδια τιμή στην Julia, ζητώντας από την φίλη της πριγκίπισσας να είναι μία από τους νονούς του μικρού (έχει συνολικά επτά).

Η Julia δέχτηκε χωρίς δισταγμό τη συμβολική πρόταση των William και Kate. Αλλά τώρα αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο τέλειος τρόπος για να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας συνεχίζοντας με αγάπη μια από τις αγαπημένες της οικογενειακές παραδόσεις.

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό You της Mail on Sunday's, η Julia αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα είχε μια τάση να χαρίζει στον γιο της «τεράστια, θορυβώδη και εφιαλτικά» παιχνίδια, τα οποία φυσικά «τα παιδιά αγαπούσαν». Ως εκ τούτου, η Julia ένιωσε ότι ήταν απολύτως απαραίτητο για εκείνη να συνεχίσει αυτή την αδυναμία της όταν έγινε νονά του πρίγκιπα George!

«Έτσι κάνω στον George αυτό που έκανε η Diana, που έδινε στα παιδιά απίστευτα παιχνίδια, πραγματικά θορυβώδη τα οποία χρειάζονταν πολλή ώρα για να φτιαχτούν», εξήγησε η Julia κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast, How to Fail with Elizabeth Day. «Ο William έπειτα πρέπει να καθίσει μέρες για να φτιάξει το παιχνίδι μαζί με τον George».

Και όταν το παιχνίδι θα συναρμολογηθεί τελικά, θα κάνει συνήθως «φοβερούς θορύβους, φώτα θα αναβοσβήνουν και όλα αυτά».

«Αυτό με κάνει να γελάω και κάνει τον George να γελάει», πρόσθεσε η νονά του πρίγκιπα.

Η Julia σκέφτηκε επίσης πώς η πριγκίπισσα Diana ήταν η «πιο λαμπερή νονά» - και ότι ενέπνευσε τις δικές της προσπάθειες να βρίσκεται εκεί για τον George και να παρέχει υποστήριξη, συμβουλές και στήριξη.

«Ήταν ζεστή, στοργική και διασκεδαστική», είπε η Julia στο περιοδικό You. «Η Diana είναι το πρότυπο μου. Σκοπεύω να είμαι τόσο καλή νονά όσο ήταν και εκείνη».

Παρόλο που η Julia έχει αναπόσπαστο ρόλο στη ζωή του νεαρού πρίγκιπα, δεν μπορεί παρά να μην στεναχωριέται για το γεγονός ότι η Diana δεν είναι εκεί μαζί τους.

«Θα ήταν φανταστική γιαγιά», είπε η Julia στο περιοδικό.

«Ραγίζει η καρδιά μου ακόμη όταν το σκέφτομαι, γιατί θα ήταν καταπληκτική, θα τα κατάφερνε».

Και η Julia αποκάλυψε στο podcast ότι γίνεται κομμάτια κάθε φορά που σκέφτεται ότι η Diana δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει τον «καταπληκτικό» εγγονό της.

«Είναι απίθανος. Είναι αστείος, υπερικινητικός και θρασύς. Η Diana θα τον αγαπούσε τόσο πολύ», είπε η Julia.