Meghan Markle: Ποιο είναι το πρόσωπο στο Παλάτι που τη μισεί

13.10.2020
Meghan Markle: Ποιο είναι το πρόσωπο στο Παλάτι που τη μισεί
«Υπήρχε προσωπική έχθρα εναντίον της Meghan μέσα στο παλάτι» ισχυρίζεται ένας ιστορικός επί των βασιλικών θεμάτων ο οποίος έχει γράψει ένα βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Ηarry.

Ο Robert Lacey, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ιστορικού συμβούλου στο The Crown, λέει ότι η βιογραφία του θα μεταφέρει τους αναγνώστες στην ιστορική Σύνοδο Κορυφής στο Sandringham, κατά τη διάρκεια της οποίας η Βασίλισσα, ο Harry, ο William και ο Kάρολος καθόρισαν τους όρους της εξόδου των Sussexes από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο «Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult», ο Lacey επικεντρώνεται στη φιλία και τον γάμο του Harry και της Meghan και εξετάζει τη σχέση του William και του Harry και την φημολογούμενη ρήξη τους.

Ο Lacey ισχυρίζεται ότι το παλάτι δεν ήξερε πώς να αντιδράσει με την Meghan, η οποία είχε γνώμη και αρνήθηκε να σιωπήσει.

«Υπήρχε προσωπική έχθρα στο παλάτι εναντίον της Meghan - και το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο», είπε ο Lacey στους Sunday Times. «Υπήρχε κάποιoς στο παλάτι - και δεν μπορώ να τον κατανομάσω - που μισούσε την Meghan».

«Το παλάτι περίμενε ότι ο Harry θα παντρευτεί ένα ωραίο κορίτσι με το όνομα Αnnabel ή Ηenrietta και θα μείνει να ζήσει στη χώρα. Δεν περίμεναν αυτή τη βόμβα».

Ο Lacey είπε επίσης στην εφημερίδα ότι μέχρι να ξεκινήσει την έρευνά του, πίστευε ότι η έντονα φημολογούμενη διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών ήταν «εφεύρεση του Τύπου». Από τότε μίλησε με δεκάδες ανθρώπους που γνωρίζουν τoυς δύο πρίγκιπες και τώρα πιστεύει ότι η ρήξη είναι ακόμη χειρότερη από ότι ισχυρίζονται οι φήμες.

Ο συγγραφέας βασιλικών θεμάτων είχε αρχικά προγραμματίσει να γράψει για τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Αndrew, αλλά εγκατέλειψε αυτή την ιδέα αφού μίλησε με τον δημιουργό του Crown, Peter Morgan, ο οποίος τον συμβούλεψε και του είπε: «Δεν είναι πια αυτοί οι πρίγκιπες που έχουν σημασία».

Οι συμβουλές του Lacey για το The Crown δόθηκαν μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών με τον Morgan.

Η τέταρτη σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου.

Το Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of A Family in Tumult θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.