Royal wedding: Μετά της Βεατρίκης, ιδού ένας ακόμη βασιλικός γάμος που έγινε κρυφά

05.10.2020
Royal wedding: Μετά της Βεατρίκης, ιδού ένας ακόμη βασιλικός γάμος που έγινε κρυφά
Πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η εγγονή της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας, της πρώτης ξαδέλφης της βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο. Η νύφη, Flora Ogilvy, είπε «Δέχομαι» στον σύζυγο της Timothy Vesterberg, στο Παρεκκλήσι Royal of St. James's Palace φορώντας ένα κλασικό, απλό φόρεμα της Emilia Wickstead.

Παρόλο που η γαμήλια τελετή κρατήθηκε κρυφή για λίγες μέρες, η νέα κυρία Vesterberg, μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της. «Ο Τimothy και εγώ παντρευτήκαμε ιδιωτικά στο Chapel Royal, στο St James Palace, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τον επόμενο χρόνο» έγραψε στη λεζάντα.

Τα νέα φτάνουν σχεδόν τρεις μήνες μετά το γάμο της πριγκίπισσας Bεατρίκης η οποία αντάλλαξε χωρίς τυμπανοκρουσίες, όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, στο Windsor. Μόνο περίπου 20 μέλη της οικογένειας ήταν παρόντα για την ολιγομελή τελετή, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φιλίππου. Η εκδήλωση αναμενόταν αρχικά να είναι περισσότερο εντυπωσιακή όπως θα άρμοζε σε κάθε βασιλικό γάμο, αλλά καθυστέρησε και έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω της πανδημίας. Μέχρι τώρα πάντως δεν είναι σαφές ποιος παρακολούθησε το γάμο Ogilvy - Vesterberg.

Η Ogilvy, σύμβουλος τέχνης και ο Vesterberg, χρηματοοικονομικός σύμβουλος από τη Σουηδία, ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2019. «Είμαστε αρραβωνιασμένοι! Ο αγαπημένος μου Timothy μου ζήτησε να τον παντρευτώ και είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι», δήλωσε η Ogilvy εκείνη την εποχή, με μια όμορφη φωτογραφία πορτρέτο της.

Η Ogilvy δεν είναι τόσο γνωστή στον κόσμο όσο τα μακρινά ξαδέλφια της William και Ηarry, αλλά έχει εμφανιστεί σε μερικές βασιλικές οικογενειακές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, όπως στον γάμο της Lady Gabriella Windsor τον Μάιο του 2019. Τα περισσότερο γνωστά μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως η πριγκίπισσες Bεατρίκη και Eugenie, ο πρίγκιπας Harry, η βασίλισσα, ακόμη και μέλη της οικογένειας Middleton ήταν τότε μεταξύ των προσκεκλημένων.