Η αιτία πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry

28.07.2020
Η αιτία πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry
Όσα αποκαλύπτει ο τελευταίος μπάτλερ της Diana

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο Finding Freedom και θέμα τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle αποκαλύπτει την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Harry και του Wiliiam εξαιτίας της Δούκισσας του Sussex και πρώην ηθοποιού. Η αποκάλυψη έρχεται από τον Paul Burrell, που ήταν ο τελευταίος μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana.

Δες και αυτό: Στα χέρια πιάστηκαν Kate και Meghan: Όταν οι δούκισσες μαλλιοτραβήχτηκαν

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Harry παρεξήγησε τη συμβουλή του Wiliiam να "πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να την γνωρίσει", ενώ ο 62χρονος συγγραφέρας αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό είπε πως παίρνει τη θέση του William, λέγοντας: "Ο William δεν είναι σνομπ. Τον ενδιέφερε ο αδελφός του να παντρευτεί κάποια και να τη φέρει στη βασιλική οικογένεια”.

Αυτό το είδες; Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: "Προσπαθώντας να τον συμβουλέψει, του έλεγε ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν να είναι παντρεμένος με γαλαζοαίματο και πως νοιάζεται για εκείνον, και του το έδειχνε. Έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο William είναι λογικός και ήρεμος ενώ ο Harry ανυπόμονος και ευέξαπτος”. Αναφερόμενος στη στάση της Meghan μετά τον γάμο με τον Harry, ο ίδιος λέει πως "H Meghan ανακάλυψε ότι έπρεπε να τους ευχαριστεί όλους, δεν παντρεύτηκε μόνο τον Χάρι. Παντρεύτηκε ένα ολόκληρο ίδρυμα, χίλια χρόνια βασιλικής ιστορίας".