Στα χέρια πιάστηκαν Kate και Meghan: Όταν οι δούκισσες μαλλιοτραβήχτηκαν

28.07.2020
Στα χέρια πιάστηκαν Kate και Meghan: Όταν οι δούκισσες μαλλιοτραβήχτηκαν
Οι royal συννυφάδες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και αυτό δεν είναι κρυφό. Θα έφταναν, όμως, μέχρι εκεί; Τα "ντοκουμέντα" αυτό δείχνουν!

Εντάξει... Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα μεταξύ τους, η Meghan και η Kate κρατούν τους τύπους και τα προσχήματα. Γεγονός...

Να όμως που κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία που τις δείχνει να... μαλλιοτραβιούνται. Και έχει προκληθεί πανικός.

Δεν πρόκειται φυσικά για "αληθινή" φωτογραφία καθώς το ενσταντανέ φέρει την υπογραφή της Alison Jackson και για όσους δεν κατάλαβαν εξηγούμε:

Πρόκειται για μία βρετανίδα καλλιτέχνη η οποία έχει κάνει καριέρα... ξαναγράφοντας την ιστορία με τον δικό της τρόπο, χρησιμοποιώντας σωσίες πολλών διασήμων -κυρίως των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Περί μίας τέτοιας "στιγμής" λοιπόν, μιλάμε και σε αυτό το κείμενο.

Ο φακός της Alison Jackson "τσάκωσε" την Kate και την Meghan τη στιγμή που έχουν έρθει, κανονικότατα "στα χέρια"!

Ιδού και... εννοείται ότι η διάθεση είναι άκρως χιουμοριστική.

Η Alison Jackson έχει "περιποιηθεί" πολλάκοις τη βασιλικήκ οικογένεια της βρετανίας. Θυμόμαστε την απίθανη στιγμή στον γάμο του William και της Kate όπου ο Harry "χούφτωσε" την Pippa, αλλά και το απίθανο baby shower για τον πρίγκιπα George. Δεν ήταν μόνο οι royals, όμως, εμπνέουν την Jackson, καθώς, κατά καιρούς, έχουμε δει τι έχει κάνει με τους Brangelina και τους Kimye.