Πριγκίπισσα Diana: "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Diana αγαπούσε τον Ηarry λίγο περισσότερο από τον William"

02.07.2020
Πριγκίπισσα Diana: "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Diana αγαπούσε τον Ηarry λίγο περισσότερο από τον William"
Δεν είναι μυστικό ότι ο γάμος της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν γεμάτος προβλήματα. Όπως επίσης ότι η ίδια ένιωθε πιο "κοντά" στον δεύτερο γιο της. Ιδού γιατί.

Και ενώ το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε τελικά το διαζύγιο του το 1992 - και χώρισε το 1996 - ουσιαστικά η πριγκίπισσα, που αγαπήθηκε τόσο όσο καμία άλλη, δεν ήθελε τον χωρισμό.

Η ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Jenny Bond του BBC, αποκάλυψε ότι η Πριγκίπισσα Diana ήλπιζε να συνεχίσει τις εμφανίσεις της με τον Κάρολο ακόμα και μετά το διαζύγιό της.

Σύμφωνα με την Bond, η Diana έβλεπε μια «χωριστή συνεργασία», που σημαίνει ότι θα ζούσαν ξεχωριστές ζωές, αλλά στις δημόσιες υποχρεώσεις, θα ήταν μαζί.

«Η Diana ήταν αρκετά αναστατωμένη με το διαζύγιο, δεν ήθελε το διαζύγιο. Μου είχε πει, “Δεν είναι κάτι που θέλω”». Αυτό αποκάλυψε η Bond στο αγγλικό ντοκιμαντέρ «Princess Diana, In her Own Words».

Και πρόσθεσε ότι ένας από τους κύριους λόγους που η Diana ήλπιζε να συνεχίσει τις εμφανίσεις δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο, ήταν για χάρη των μικρών γιων τους, του William και του Harry.

«Νομίζω ότι ένιωθε ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν ως χωρισμένοι, αλλά ταυτόχρονα σύντροφοι και γονείς των δύο αγοριών και πραγματικά προσπάθησε να το κάνει να λειτουργήσει και το ήθελε πολύ» εξήγησε η Bond.

Ο γάμος της Diana με τον κληρονόμο του θρόνου, διαλύθηκε θεαματικά μετά από χρόνια σκανδάλων - συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του Kαρόλου με την Camilla Parker-Bowles.

Ωστόσο, μια πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε ότι τα προβλήματα της Diana με τους άντρες, ξεκίνησαν πολύ πριν από τον βασιλικό της γάμο με τον μεγαλύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο συγγραφέας Walter Oleksy, δήλωσε στο New Idea ότι τα προβλήματα της Diana με τους άντρες, ξεκίνησαν όταν εκείνη ήταν παιδί.

«Ο πατέρας της δεν την αγαπούσε (ήθελε αγόρι), ο πρίγκιπας δεν την αγάπησε και αυτή είχε σχέσεις με [πολλούς] άντρες, αναζητώντας τον σωστό. Κάποιοι από αυτούς της έδωσαν την αγάπη που αναζητούσε, αλλά οι περισσότεροι την εκμεταλλεύτηκαν», ισχυρίστηκε ο Walter.

Ενώ ο γάμος τους το 1981, ήταν αναμφισβήτητα καταδικασμένος από την αρχή, ο Walter ισχυρίστηκε ότι ο Κάρολος «παντρεύτηκε την Diana μόνο για να αποκτήσει παιδιά».

Όταν η πριγκίπισσα απέτυχε να κάνει μια κόρη για δεύτερη κληρονόμο τους, ο Κάρολος έδειξε καθαρά την απογοήτευσή του.

«Έτσι, αυτό τη στοίχειωνε σε όλη της τη ζωή, το γεγονός ότι ο πατέρας της δεν την αγαπούσε για αυτόν τον λόγο και ούτε ο σύζυγός της δεν την αγαπούσε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Diana αγαπούσε τον Ηarry λίγο περισσότερο από τον William, γιατί ήταν ανεπιθύμητoς από τον Κάρολο όπως και εκείνη».