Meghan – Harry: Η νέα τους δουλειά θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια

30.06.2020
Meghan – Harry: Η νέα τους δουλειά θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια
Θυμάσαι που όλοι έγραφαν για το πώς η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα τα βγάλουν πέρα οικονομικά όταν φύγουν από τη βασιλική οικογένεια; Όπως αποδεικνύεται το βασιλικό ζευγάρι είναι και θα συνεχίσει να είναι μια χαρά! Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν πολλοί, δεν είναι στα σχέδιά τους, η Meghan να επιστρέψει στην υποκριτική. Αντ 'αυτού, το ζευγάρι θα δώσει ομιλίες για να μαζέψει χρήματα.

Το ζευγάρι υπέγραψε πρόσφατα με το διάσημο πρακτορείο Harry Walker Agency. Θα είναι στα χέρια μιας πολύ καλής εταιρείας αφού ανάμεσα στους πελάτες της είναι κάποια μεγάλα ονόματα όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η σύζυγός του Michelle, ο Bill Clinton και η Oprah Winfrey. Μάλιστα οι πληροφορίες λένες ότι θα εισπράττουν μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους.

«Τα θέματα των ομιλιών του διάσημου ζευγαριού θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια αλλά και και το περιβάλλον - καθώς και τη διαθεματική φύση αυτών των ζητημάτων», ανέφερε πηγή στο Town & Country. «Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που καλύπτονται σε αυτές τις ομιλίες θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, του νέου οργανισμού τους που θα προωθεί τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους».

Αυτό το εγχείρημα ταιριάζει με την τοποθέτηση της Meghan γύρω από τη δολοφονία του George Floyd. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δούκισσα του Sussex θέλει να καταπολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Η Meghan είπε ότι η δουλειά της ως leader είναι πιο σημαντική τώρα από ποτέ και ότι μιλά με την Oprah και άλλους leaders της κοινότητας για το πώς θα μπορέσει να γίνει μέρος της λύσης», εξήγησε η πηγή. «Η Meghan αισθάνεται ότι η αποστολή της ξεπερνά κατά πολύ την υποκριτική. Είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν έχει αποκλείσει μια καριέρα στην πολιτική».

Και μάλλον, το 2020 φαίνεται λαμπρό για τους Meghan και Harry. Είδατε που φοβόσασταν;