O αδελφός της Meghan Markle ζητά να ακυρωθεί ο γάμος με τον Harry - Ιδού το γράμμα που του έστειλε

03.05.2018
O αδελφός της Meghan Markle ζητά να ακυρωθεί ο γάμος με τον Harry - Ιδού το γράμμα που του έστειλε
Μετά την αδελφή της γυναίκας που κέρδισε την καρδιά του βρετανού πρίγκιπα, τώρα ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της την κατηγορεί αλλά και προειδοποιεί τον γαλαζοαίματο μέλλοντα σύζυγό της.

Συνέχεια στο "σίριαλ" με τα μέλη της οικογένειας της Meghan Markle που εμφανίζονται -προφανώς- για να διεκδικήσουν το δικό τους χώρο στη διασημότητα. Πρώτα εμφανίστηκε η ετεροθαλής αδελφή της 36χρονης αμερικανίδας πρώην ηθοποιού, Samantha Markle, που υποστήριξε ότι μεγάλωσαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια και ουδέποτε αποξενώθηκαν απλά απομακρύνθηκαν λόγω υποχρεώσεων. Έγραψε μάλιστα ένα βιβλίο όπου "τα λέει όλα".

Τώρα, πρωταγωνιστής του τελευταίου επεισοδίου είναι ο ετεροθαλής αδελφός της, Thomas Markle jr. ο οποίος έστειλε μια επιστολή στον μέλλοντα σύζυγο της αδελφής του, όπου στην ουσία τον προειδοποιεί για τη Meghan την οποία και "στολίζει" αναλόγως, τονίζοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη για εκείνον ενώ τον προτρέπει να ακυρώσει τον γάμο.

«Αγαπητέ πρίγκιπα Harry. Δεν είναι πολύ αργά, η Meghan Markle προφανώς δεν είναι η σωστή γυναίκα για σένα. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σαφές ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Είμαι μπερδεμένος που δεν βλέπεις την πραγματική Meghan που βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτή η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα σαν μια πρωτοκλασάτη ηθοποιός του Hollywood, έχει παλιώσει"

ΈΤσι ξεκινά το γράμμα του ο 51χρονος Markle ενώ στη συνέχεια κατηγορεί τη Meghan -μεταξύ άλλων για το ότι "κατέστρεψε τον πατέρα τους οικονομικά, γεγονός που ο ίδιος δεν θα ξεπεράσει ποτέ", ενώ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "δεν είναι πολύ αργά". Ο γάμος μπορεί να ακυρωθεί!

Τι να πει κανείς; Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και φυσικά από το παλάτι δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο. Και ούτε θα υπάρξει φυσικά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κανείς από τα ετεροθαλή αδέλφια της Meghan δεν έχουν λάβει πρόσκληση για τον γάμο της ενώ στη συνέχεια μπορείς να δεις το γράμμα του Thomas όπως δημοσιεύεται στο περιοδικό In Touch.