Σκέτη καταπίεση: Όσα η Meghan Markle δεν θα μπορεί να κάνει μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

08.05.2018
Σκέτη καταπίεση: Όσα η Meghan Markle δεν θα μπορεί να κάνει μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry
Για πάρα πολλά κορίτσια στον κόσμο το να αποτελέσουν μέλη της βασιλικής οικογένειας θα έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι. Όσες, όμως, κατάφεραν να το ζήσουν, έχουν πολλά να σου ανατρέψουν με όσα θα σου πουν.

Πιστεύεις πως η ζωή της πριγκίπισσας Diana ή της Kate Middleton είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως «όνειρο»; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις μια… βουτιά στην αλήθεια που έρχεται κατά πάνω σου.

Νέο αφιέρωμα του «The List» στη μέλλουσα πριγκίπισσα Meghan Markle καθιστά σαφές πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά τον γάμο με τον αγαπημένο της γαλαζοαίματο.

Στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε όλες τις απαγορεύσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η πρώην ηθοποιός αφότου πει το «I Do» και επίσημα, με όλες εμάς να μην μπορούμε παρά να σχολιάσουμε πως τελικά δεν είναι και τόσο απολαυστικό να είσαι πριγκίπισσα.

Ο λόγος; Το πρωτόκολλο φροντίζει να καταστρέφει κάθε χαρά και απόλαυση!

Και ιδού τι εννοούμε. Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες ότι η Meghan από τη στιγμή που θα νυμφευτεί τον Harry δεν θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της, να υπογράφει αυτόγραφα, να εξακολουθήσει την ακτιβιστική της δράση ή να αφήνει τα πόδια της γυμνά;

Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα… χειρότερα που θα ακούσεις παρακάτω!