Άκυρος ο γάμος της Αρίθα Φράνκλιν

24.01.2012
Τελικά δεν θα φάμε κουφέτα από την ντίβα της σόουλ, αφού αποφάσισε ξαφνικά ότι τα πράγματα πηγαίνουν "πολύ γρήγορα" για εκείνη.

Πριν από λίγο καιρό η Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) ανακοίνωσε τους αρραβώνες της με τον επί χρόνια στενό της φίλο Γουίλιαμ "Γουίλι" Γουίλκερσον (William 'Willie' Wilkerson) καθώς και τον γάμο τους που επρόκειτο να γίνει τον Ιούνιο.

Χθες όμως, το ζευγάρι εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τους φίλους τους ότι θα υπάρξει μια… αναβολή στα σχέδια καθώς "τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν υπερβολικά γρήγορα".

"Δυστυχώς, προς τους φίλους μας και τους θαυμαστές: Ο Γουίλ και εγώ αποφασίσαμε ότι προχωρούσαμε υπερβολικά γρήγορα και ότι υπήρχαν ένα σωρό πράγματα που έπρεπε να σκεφτούμε πιο διεξοδικά. Δεν θα υπάρξει γάμος αυτή την εποχή. Δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο επί του θέματος εξαιτίας της εξαιρετικά προσωπικής και ευαίσθητης φύσης του ζητήματος. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις ευχές από όλους τους φίλους μας", έγραφε η ανακοίνωση που έφερε την υπογραφή "Αρίθα και Γουιλ".

Αυτός θα ήταν ο τρίτος γάμος της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία υπήρξε παντρεμένη για οκτώ χρόνια με τον Τεντ Γουάιτ (Ted White) μέχρι το 1969, ενώ το 1978 παντρεύτηκε τον Γκλιν Τούρμαν (Glynn Turman), με τον οποίο χώρισε ύστερα από έξι χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την Αρίθα Φράνκλιν να τραγουδά "I say a little prayer" το 1970.