Νέα παγκόσμια "πρώτη" για τους πρίγκιπες

31.05.2011
Πέρασε ένας μήνας από τον γάμο τους και οι νιόπαντροι πρίγκιπες έχουν χαλαρώσει στη νέα καθημερινότητά τους.


Πέρασε ένας μήνας από τον γάμο τους και οι νιόπαντροι πρίγκιπες έχουν χαλαρώσει στη νέα καθημερινότητά τους.

Όταν είχε ανακοινωθεί επίσημα ο αρραβώνας του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) o διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο (Μάριο Τεστίνο) είχε αναλάβει να απαθανατίσει το ερωτευμένο ζευγάρι για τις επίσημες φωτογραφίες που θα δινόταν στον Τύπο.

Όμως, δεν είχαν δοθεί όλες οι λήψεις στη δημοσιότητα.

Μία από τις φωτογραφίες που υπογράφει ο Περουβιανός καλλιτέχνης και τραβήχτηκε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού "Vanity Fair" για τον μήνα Ιούλιο.

Σε αυτή, ο Γουίλς και η Κέιτ εμφανίζονται περιχαρείς κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, προφανώς ενθουσιασμένοι από τη μεγάλη μέρα τους, την οποία εκείνη την εποχή οργάνωναν με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Τεστίνο είχε φωτογραφήσει τόσο τη μητέρα του Γουίλιαμ, πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Dianna) όσο και τον ίδιο μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του Χάρι (Harry). Ποτέ όμως την Κέιτ Μίντλετον.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό, ο Μάριο Τεστίνο, δεν είχε κανένα άγχος γιατί ήταν σίγουρος πως λόγω της έμφυτης χάρης της, η Κέιτ θα ήταν "εύκολο μοντέλο".

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να δώσει τη δική του εξήγηση, ως προς το γιατί το νεαρό ζευγάρι επέλεξε εκείνον για την επίσημη φωτογράφησή του, απέδωσε την απόφασή τους στην θέληση του Γουίλιαμ να έχει κοντά του τη μητέρα του με κάθε τρόπο. Και εφόσον ο ίδιος είχε προσωπική σχέση με την Νταϊάνα, κάτι τέτοιο θα θεωρούνταν φυσικό και ακόλουθο.

Ζωή Κίττα