Αυτό το κορμί ξελιγώνει τους Ιταλούς

14.12.2010
Τη φωνάζουν Μπελέν (Belén) και έχει ξετρελάνει τους γείτονες Ιταλούς! Φαίνεται Ιταλίδα, μιλάει σαν Ιταλίδα, γδύνεται σαν Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αργεντινή. Η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani στολίζει το πιο καυτό ιταλικό εξώφυλλο του MAX Νοεμβρίου και οι Ιταλοί κάνουν την προσευχή τους, μέρες που είναι... Η Μπελέν δηλώνει showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός και έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση... στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό. ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΕΝ

Τη φωνάζουν Μπελέν (Belén) και έχει ξετρελάνει τους γείτονες Ιταλούς! Φαίνεται Ιταλίδα, μιλάει σαν Ιταλίδα, γδύνεται σαν Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αργεντινή. Η 26χρονη María Belén Rodríguez Cozzani στολίζει το πιο καυτό ιταλικό εξώφυλλο του MAX Νοεμβρίου και οι Ιταλοί κάνουν την προσευχή τους, μέρες που είναι...

Η Μπελέν δηλώνει showgirl, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα και ηθοποιός και έχει να επιδείξει ενδιαφέρουσα τηλεοπτική καριέρα στην Ιταλία, με μεγάλη απήχηση... στον ανδρικό κυρίως πληθυσμό.

Δεκαεπτά ετών ήταν ήδη οφθαλμοφανές ότι έπρεπε να δουλέψει στην τηλεόραση γι αυτό και μετακόμισε στο Μαϊάμι, και στο Μεξικό, όπου δούλεψε ως μοντέλο. Η μακρινή καταγωγή της μητέρας της από την La Spezia πιθανώς λειτούργησε θετικά στο να βρεθεί το 2005 στην Ιταλία, όπου και έγινε αμέσως αγαπητή, καθώς οι Ιταλοί λατρεύουν τις μελαχρινές καλλονές.

Η φωτογράφισή της στο Max Ιουνίου 2008 έριξε τα σαγόνια των Ιταλών και οι συντηρητικοί προσκείμενοι στον Πάπα την έβαλαν στο στόχαστρο. Η Μπελέν απάντησε με μια υπερ-αισθησιακή διαφήμιση για μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας, μια guest εμφάνιση στο Sanremo Music Festival 2010 και με την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ιταλική κωμωδία «Natale in Sudafrica» (Christmas in South Africa). Ο ιταλικός τύπος τη βάφτισε «Ελιζαμπέτα Κανάλις του Σαν Ρέμο» και οι φωτογραφίσεις συνέχισαν να πέφτουν βροχή.

Συναισθηματικώς το κορίτσι γνωρίζει μεγάλες πιένες. Αφού χώρισε με τον Iταλό επιθετικό της Μίλαν, Μάρκο Μποριέλο (εσύ έχασες Μάρκο μου), βρήκε τον έρωτα (και τις διασυνδέσεις) στο γοητευτικό πρόσωπο του Σιτσιλιάνου φωτογράφου και τηλεοπτικού αστέρα Φαμπρίτσιο Κορόνα. Τη σχέση τους παρακολουθούν με ευλαβική εμμονή οι απανταχού παπαράτσι.

X.T.