Τα «κορμιά» και τα μυστικά τους

06.12.2010
Δεν είναι λίγες εκείνες οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές οι οποίες τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο για το υποκριτικό τους ταλέντο, αλλά και για τη σέξι εμφάνισή τους. Το μυστικό είναι το ταλέντο τους να... μένουν μακριά από τις τηγανητές πατάτες και να ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές οι οποίες τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο για το υποκριτικό τους ταλέντο, αλλά και για τη σέξι εμφάνισή τους. Το μυστικό είναι το ταλέντο τους να... μένουν μακριά από τις τηγανητές πατάτες και να ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια.

Εύα Λονγκόρια
Η νοικοκυρά σε απόγνωση Εύα Λονγκόρια και πλέον χωρισμένη σε απόγνωση (που ανακαλύπτει ότι ο άνδρας την απατούσε με όποια φορούσε φουστάνια...) γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή τρεις φορές την εβδομάδα, γιατί, όπως λέει, «αυτό το είδος της γυμναστικής της εξασφαλίζει την πειθαρχία που μόνη της δεν έχει». Οι ασκήσεις που κάνει στοχεύουν στο σμίλευμα μυών και στη σύσφιγξη δύσκολων σημείων.

Τζένιφερ Μόρισον
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «House», Τζένιφερ Μόρισον, εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να γυμνάζεται πάντα με τον ίδιο τρόπο γιατί σύντομα βαριέται. Ετσι, δοκιμάζει ταυτόχρονα διάφορα σπορ και μορφές άσκησης. Λατρεύει το μποξ, επειδή καίει πολλές θερμίδες, το γκολφ γιατί γυμνάζει τα μπράτσα της και τη γιόγκα που της αφιερώνει έξι ημέρες την εβδομάδα. Αν και βαριέται το τρέξιμο, της αρέσει ο διάδρομος τον οποίο και συνδυάζει και με άλλες ασκήσεις. Οι περιοχές που την ενδιαφέρουν να κρατάει γυμνασμένες είναι οι γοφοί και τα οπίσθια, τα σημεία δηλαδή εκείνα του σώματος «που χαλάνε γρηγορότερα», όπως επισημαίνει.

Μπλέικ Λάιβλι
Εγινε γνωστή σε όλη την Αμερική, όταν το 2007 πήρε τον ρόλο της Σερίνα Βαν Ντερ Γούντσεν, στη σειρά «Gossip Girl». Τράβηξε αμέσως την προσοχή και με τις στυλιστικές της επιλογές που της εξασφάλισαν τον... τίτλο της νέας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ενώ το περιοδικό «Maxim» την ανέδειξε τέταρτη στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες. Το μυστικό της για την καλή σιλουέτα είναι ο «καλός προπονητής», όπως ισχυρίζεται: «Αν έχεις καλό γυμναστή, μπορείς να τρως ό,τι θέλεις», δηλώνει χαρακτηριστικά. Και ο γυμναστής δηλώνει πως την προπονεί όπως θα προπονούσε έναν αθλητή, 60λεπτα δηλαδή προγράμματα τέσσερις φορές την εβδομάδα τα οποία περιλαμβάνουν κοιλιακούς, πους απς, κωπηλασία κι άλματα.

Σάρα Ντριου
Η δρ. Αϊπριλ Κέπνερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Grey’s Anatomy» στον έκτο κύκλο για να... μονιμοποιηθεί στον έβδομο, ίσως και λόγω της καλής της φυσικής κατάστασης... Της αρέσει η ορειβασία παρέα με το σκυλί της Λούσι, η πιλάτες, αλλά κυρίως τα μαθήματα χορού που παρακολουθεί μία φορά την εβδομάδα σε στούντιο χορού που παραδίδει μαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για ηθοποιούς, όπου στόχος δεν είναι να γίνουν εξπέρ, αλλά να το «ευχαριστηθούν και ταυτόχρονα να γυμναστούν», όπως εξηγεί η 30χρονη ηθοποιός.

Μικαέλα Κόνλιν
Η 32χρονη Κόνλιν υποδύεται την Αντζελα Μοντενέγκρο, συνεργάτιδα και καλύτερη φίλη της δρ. «Μπρέναν» στη σειρά «Bones». Η γυμναστική τη βοηθάει, όπως λέει, όχι μόνο να διατηρεί τη λεπτή σιλουέτα της, αλλά και να παραμένει ήρεμη. Τρεις φορές την εβδομάδα κάνει πιλάτες και γιόγκα. Επίσης της αρέσει και η... μοναχική γυμναστική στον διάδρομο ή τα διάφορα όργανα του γυμναστηρίου στα οποία αφιερώνει 30 λεπτά τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι περίπατοι με τους φίλους της.

Σοφία Βεργκάρα
Θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Για περισσότερο από μία δεκαετία περιοδικά όπως τα «GQ», «FHM» και «Esquire» την ανακηρύσσουν ως την πιο σέξι γυναίκα και τώρα στα 38 της και μ’ έναν γιο στα 19, γνωρίζει την επιτυχία και στη μικρή οθόνη, παίζοντας στη σειρά «Modern Family». Λέει πως δεν της αρέσει και πολύ η γυμναστική, ωστόσο ξυπνάει κάθε πρωί στις πέντε για να τρέξει, αυτό όμως που πραγματικά την ευχαριστεί είναι τα μίας ώρας μαθήματα μπαλέτου που κάνει τρεις φορές την εβδομάδα, γιατί, όπως εξομολογήθηκε, είναι σαν να «πηγαίνει σε πάρτι».

Μαρίσκα Χαργκιτάι

Υποδύεται την Ολίβια Μπένσον στη σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Μονάδα» και στα 46 της εξακολουθεί να είναι σέξι ίσως κι επειδή ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό. Νέα ήταν γυμνάστρια και κολυμβήτρια και ακόμα και σήμερα, όταν δεν γυμνάζεται, της αρέσει πολύ το κολύμπι στη θάλασσα. Εκτός από το κολύμπι όμως, γυμνάζεται καθημερινά και πίνει πολύ νερό.

Χρυσούλα Κατσαρού