Fuck you Aguilera!

19.05.2011
Ο Cee Lo Green (Σι Λο Γκριν) μάλλον έχει ηχογραφήσει καμιά δεκαριά διαφορετικές εκδοχές του "Fuck you" κάθε φορά για άλλη περίσταση όπως έγινε και πρόσφατα για να τιμήσει τους εθελοντές πυροσβέστες. Για την τελευταία περίπτωση έγινε Thank you κι αν θυμάσαι χρησιμοποιήθηκε και σ' ένα κινηματογραφικό trailer η αρχική εκδοχή που λεγόταν Forget you. Τώρα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του talent show The voice μαζί με τους Christina Agiulera (Κριστίνα Αγκιλέρα) , τον Adam Levine(Άνταμ Λέβιν) των Maroon 5, τον Blake Shelton (Μπλέικ Σέλτον) και τον Gnaris Barkley και θα συνεχίσουν και του χρόνου απέναντι στους μεγάλους απέναντι X- factor , American Idol και υπόλοιπα παρόμοια. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Περισσσότερα στο: http://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=128654349#

Ο Cee Lo Green (Σι Λο Γκριν) μάλλον έχει ηχογραφήσει καμιά δεκαριά διαφορετικές εκδοχές του "Fuck you" κάθε φορά για άλλη περίσταση όπως έγινε και πρόσφατα για να τιμήσει τους εθελοντές πυροσβέστες. Για την τελευταία περίπτωση έγινε Thank you κι αν θυμάσαι χρησιμοποιήθηκε και σ' ένα κινηματογραφικό trailer η αρχική εκδοχή που λεγόταν Forget you.

Τώρα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του talent show The voice μαζί με τους Christina Agiulera (Κριστίνα Αγκιλέρα) , τον Adam Levine(Άνταμ Λέβιν) των Maroon 5, τον Blake Shelton (Μπλέικ Σέλτον) και τον Gnaris Barkley και θα συνεχίσουν και του χρόνου απέναντι στους μεγάλους απέναντι X- factor , American Idol και υπόλοιπα παρόμοια. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Περισσσότερα στο: http://www.e-go.gr/music/article.asp?catid=17517&subid=2&pubid=128654349#